Karla Colletto, 339.-

Kui sul on väga väike rind… Tihti arvatakse, et väikeserinnalised naised peaksid kandma push-up-stiilis bikiinirinnahoidjat. Volüümi saab lisada ka teisiti! Vali näiteks satsiline bikiinitopp, heegeldatud bikiinid või midagi muud efektset.


Zimmermann, 282.-

Kui sa parema meelega ei panekski bikiine selga… Arvad, et isegi trikoo on sinu jaoks liiga paljastav? Keegi ei käsigi sul selga panna nappe bikiine. Õnneks on praegu saadaval lahedaid komplekte, mis koosnevad topist ja pükstest. See komplekt on katvam kui tavaline bikiinipaar, kuid samas ka põnevam ja mugavam kui trikoo.


Norma Kamali, 357.-

Kui sa tahaksid kurvikamat keha… Paljud naised sooviksid, et neile oleks looduse poolt antud veidi kurvikam keha. Vähesed aga teavad, et neid “kurve” saab ka endale nutika rõivastumise abil ise luua. Soovid kurvikamat peput? Vali kõrgema värvliga püksid ja soovitavalt võiksid need olla ka silmatorkava mustri või eristuva värviga.


I.D. Sarrieri, 460.-

Kui sul on pirnikujuline keha… See tähendab, et su puusad ja alakeha on volüümikamad kui ülakeha. Parim viis visuaalsete proportsioonide loomiseks on valida katvam topp/rinnahoidja – nii viid ala- ja ülakeha enam tasakaalu.


Jonathan Simkhai, 295

Kui sul on suur kõht, mida sooviksid peita… Parim viis on seda teha kandes toppi, mis su kõhu enda alla peidab. Või siis hoopis ekstrakõrge värvliga naiselikke pükse. See on nagu vormiv pesu, kuid näeb tõeliselt äge välja!


Eres, 385.-

Ihkad peenemat vöökohta? Vali värviblokkidega trikoo, mis salendab sind visuaalselt – ilmselt on see ka kõige lihtsam viis rannas mõned kilod saledam välja näha!

Mara Hoffman, 285.-

Kõik rannariided Net-A-Porter-ist.