Vanus: 24
Modell aastast: 2007
Ajakirjad: L’Officiel, Interview Magazine, Dazed & Confused, Vogue Itaalia, Purple Magazine.
Ülevaade töödest: Gucci kampaania; Hermesi, Stella McCartney, Diori, Calvin Kleini, Carolina Herrera, Valentino jt moeetendused.
Aasta meeldejäävaim töö: „Jaanuaris tehtud esimene Diori haute couture show Raf Simonsiga. Pikaaegne unistus, mille täitumist poleks osanud oodatagi!”

Vanus: 18
Modell aastast: 2014
Ajakirjad: M le Monde kaas (fotograaf Willy Wanderpier), Vogue Türgi kaas (september 2015, fotograaf Liz Collins).
Ülevaade töödest: Kampaaniad Zara TRF (fotograaf Patrick Demarchelier), Saint Laurent (fotograaf Hedi Slimane), Gucci pre fall (fotograaf Glen Luchford), Jil Sander (fotograaf Collier Schorr), Alexander McQueen (fotograaf Harley Weir).
Aasta meeldejäävaim töö: „Sel suvel avanes mul võimalus pildistada John Galliano kunstilise direktsiooni all Pariisis tema enda ateljees. See päev oli kokku väga inspireeriv, sest nad muutsid näiteks tavalised parukad kunstiteosteks, ja Galliano energia pildistamise ajal on lihtsalt kirjeldamatu. Kogu tiim andis nii palju energiat, mis pani mind ka rohkem pingutama. Väga tore oli õppida inimestelt, kes silmanähtavalt oma tööd armastavad. Sain ka personaalse tuuri disaineri enda ateljees, sest käisime teistele töötajatele näitamas, kuidas nende õmmeldud ja kavandatud kleidid modelli seljas välja näevad.”

Vanus: 18
Modell aastast: 2013
Ülevaade töödest: Valentino kampaania; Calvin Kleini, Prada ja Louis Vuitton’ moeetendused.
Aasta meeldejäävaim töö: „Valentino kampaania pildistamine Bratislavas oli minu jaoks kindlasti üks väga huvitav kogemus. Pildistasime kolm päeva õues lühikesi printsessikleite, samal ajal oli väljas lumetorm ja miinuskraadid. Pilti vaadates ei tea seda keegi, kui külm meil tegelikult oli, aga see just teebki minu jaoks selle töö huvitavaks. Igas olukorras tuleb suuta keskenduda ja endast kõik anda – keegi ei tohi aru saada, mida sa tegelikult sellel hetkel tunned.”

Kõik fotod: Modellide albumid /MJ Model Management