Itaalia luksus trendikas võtmes

Esimesena jäi silma Alberto Guardiani, Itaalia jalatsibränd aastast 1947. Meestele suunatud klassikaliste kingakollektsioonidega algust teinud perefirma on praeguseks edukalt ühendanud Itaalia kuulsad nahatootmise traditsioonid, uued trendikad materjalid ja stiilse urbanistliku disaini. Maailma moemeedia tähelepanu nautisid näiteks nende huulepulga ja liblikatiibade kujuliste kontsadega pidulikud kingad. Alberto Guardiani SS’17 vabaaja jalatsite kollektsioon ühendab urbanistlikus võtmes elegantsi, kvaliteetsed materjalid ning funktsionaalse spordijalatsi mugavuse ja kerguse. Näiteks jäi silma nende pruun täisnahast ja moodsate punutud detailidega unisex-mudel Stripes, aga ka moekatele härradele mõeldud jalatsid - klassikalise voolujoonelise siluettiga moodsas võtmes Sweet Love, kuninglik sinine militaristlike detailidega Outsider ja trenditeadlike lemmik - must-valge nöördetailidega Clayton.


Stripes


Clayton

Retrohõnguline värviteraapia

Teisiti lihtsalt ei saa kirjeldada Pantone Universe jalatsibrändi, mille kreedogi ütleb: „Laske värvidel valitseda!“. Nende SS’17 vabaaja jalatsite kollektsioon ei jagune meestele ja naistele mõeldud mudeliteks, vaid kõiki valmistatakse mõlemale sobivates suurustes. Kollektsiooni taga on filosoofia, et meie igapäevaelu valikuid – sealhulgas jalatsite valikut – mõjutavad suures osas värvid, mistõttu on nende järgmise kevadsuve kollektsiooni valitud ahvatlevad toonid, mis viivad meid mõttes puhkusele, erkkollasest Solar Powerist taevasinise Blue Atolli või fuksiakarva Cabareni. Lisaks jäid nende valikust silma ülimugavad ja samas trendikad metalliktoonides sandaalid, mida nad ise soovitavad linnatänavale, aga mis meie hinnangul on igati kohane valik ka moodsa kuurortriietuse juurde.

Blue Atoll


Cabaret


Formentera

Moodsad materjalid

Veel üks Itaalia jalatsibränd, mis Pittilt silma jäi, on Diadora. Itaalia spordijalatsite turu üks nimekamaid tegijaid on oma SS’17 Heritage kollektsioonides nii meestele kui naistele lähtunud brändi ajaloolistest tenniseväljakule disainitud mudelitest, mis on aga saanud uue urbanistliku disaini, kus kohtuvad perfektselt rõhutatud detailid ja moodsad materjalid. Näiteks nende kudumit meenutava tekstiilist pealdisega pastelltoonides Elite Weave mudel või Game Silver, mille sillerdav hõbedane nahast pealdis on valmistatud moodsas murdejoontega tehnikas.

Game Silver

Elite Weave