Saapamood

Sooje ja vettpidavaid (ja muidugi ka ilusaid!) jalanõusid läheb lähikuudel iga päev vaja. Hea uudis on, et selle sügis-talve saapamood pakub kõigile midagi – tanksaabastest disainivimkaga kontsadeni. Väga selge suund on ammu unustatud vanal, sukksaabastel, mis on tihti isegi nii kõrged, et täidavad sukkade ja isegi pükste funktsiooni. Seega, kui jalad kannatavad eksponeerimist, võibki pükstest sootuks loobuda ja kanda efektsete saabaste juurde pikka pusa või kudumit.

Balmaini sukksaapad on tõelised pilgupüüdjad! Foto: Scanpix

Veinipunane ja seemisnahk koos mõjuvad luksuslikult – kombineeri neid ka pidulike rõivaste juurde. 99,99 ABC King


Trendikad ülepõlvesaapad ei pea olema tingimata ebamugavad ja kõrgete kontsadega. H&M Studio, 299.- (
Hm.com)


Käekotimoes domineerivad sel hooajal eelkõige praktilised mahukad kotid – väikesed ridikülid jätke teatrisse minekuks. Mulberry stiilinäide. Foto: Scanpix


Vöötatud siluett

Naiselik siluett on moelavadel tagasi! Kõige lihtsam viis kurvika keha saamiseks on kasutada vööd – kõikjal! Vöö sobib kaunistama nii igapäevast rõivast kui ka pidulikku valikut, iseäranis populaarsed on laiad vööd ka üleriiete peal. Kes soovib peent pihajoont eriti esile tõsta, võib valida kontrastset tooni vöö, mis selgelt silma paistaks.

Kui kasutada laia vööd, rõhutavad kõrge pihaga püksid vöökohta eriti kaunilt. Balmain. Foto: Scanpix

Must nahkvöö on leekivpunasele komplektile kontrastne lisand. Foto: Erlend Štaub/TFW

Sul ei ole peenikest pihajoont? Võid üllatuda, kuidas saad selle ise lihtsa vöö abil tekitada. Proovi vööd ka keepide ja laiade kampsunite peal. Stella McCartney, 340.- (netaporter.com)


Soovid ektradoosi glamuuri? Vali vöö, mis on rikkalikult kaunistatud. MAX&Co., 120.- (denimdream.com)


Kõrvarõngad on nüüd tagasi – ja lisaks rockstaarilikele variantidele näeb nüüd ka naiselikke rippuvaid kõrvarõngaid. See, kas panna mõlemasse kõrva ühesugused ehted või kasutada erinevaid, sõltub puhtalt kandja tujust. Üks on aga kindel, juuksed tuleks näost ja kõrvadest eemale lükata, et kogu see ilu ka kenasti esile pääseks.

Yves Saint Laurenti stiilinäide – julge kõrvaehe ühes, tagasihoidlikum teises kõrvas. Foto: Scanpix

Kristallidega kaunistatud kõrvaehe on saabuvatel aastalõpupidudel kandmiseks loodud. Zara, 12,95

Maitsekad kõrvarõngad, mis sobivad ka igapäevaseks kandmiseks. Goldtime, 79.- (goldtime.ee)


Müts pähe

Sarnaselt saabastele on müts meie kliimas selline aksessuaar, mis lihtalt peab peas olema. Mütsimood on tõeliselt lai – klassikalistest barettidest. naiselikest kübaratest ja meremehe-stiilis mütsidest vallatute tutimütsideni. Sa ei ole seni suurem asi mütsikandja olnud, kuna ei ole leia midagi sobivat? Siin ei olegi muud soovitust, kui võta aega ja mine poodidesse mütse proovima. Küll sa selle õige ära tunned, kui see sul peas on.

Marc Jacobs kasutas oma moeetendusel aksessuaaridena mahukaid mütse – kui sind sellised vormimängud köidavad, katseta samuti. Foto: Scanpix

Lihtne kübar on sügismantlile parimaks kaaslaseks. Tommy Hilfiger, 79,90 (denimdream.com)

Barett on üks kõige praktilisematest mütsidest – nüüd on see ka jälle moes. Zara, 12,95

Kes ihkab mängulisemat välimust, kandku midagi lõbusat. Jah, see müts on mõeldud täiskasvanutele… Dolce & Gabbana, 225.- (netaporter.com)


Allikas: Laupäevaleht LP