Proovid kaupluse prooviruumis riideid... ja sul on selleks oma taktika. Kui sa seda ei kasuta, on rõivaste kraed sekundiga huulepulgaga koos ja sa tunned end kohutava käpardina.

Oled olnud olukorras, kus annad tuttavale tervituseks kerge põsemusi ja oh õnnetust, ühtäkki on ta nägu su huulepulgaga koos.

Kallima huultele suudlemine on järgmine „väljakutse”. Oled õppinud kohtingu-õhtutel nude-toonis huulepulki kasutama. Või siis eelistad huulepulga asemel hoopis huulepliiatsit, millega katad kogu huulepinna.

Su häält tuntakse küsimuse järgi: „Kas mu huulepulk on laiali läinud?"

Lõpetage jõllitamine, lihtsalt öelge, kui see on taas juhtunud.

Öösiti on su huuled vaseliiniga sisse määritud. Kuidagi peab huuli ju niisutama... ja ilu nõuab ohvreid.

Su huulepulgakorgid on korduvalt pealt tulnud – vaatepilt, kus käekoti sisemus näeb välja nagu mõrvapaik, on sulle seega juba vägagi tuttav. Ahjaa, sa tunned oma lähima keemilise puhastuse klienditeenindajaid juba eesnimepidi.

Oled peegli ees tunde harjutanud ja oled huulepliiatsi kasutamises nüüd meister. Saaksid sellega isegi sõitvas autos hakkama. Enam-vähem…

Kulutad kõvasti energiat, et leida punase huulepulga juurde just seda õiget tooni huulepliiatsit. Punasel on nii palju erinevaid toone!

Tunned piinlikkust, et su veiniklaasi serv on punasem kui vein selle sees. Sotsiaalne fopaa, aga mida sa teha saad?!

Su lemmik punane huulepulk saab otsa – ja see tähendab sinu jaoks hädaolukorda. Su meigikohvris on umbes 30 sarnase tooniga huulepulka, aga see pole päris see! Jätad kõik muu sinnapaika ja jooksed ilupoodi.

Huulepulga kasutamine võtab aega! Mõtled mõnikord, mida sa saaksid igapäevaselt huulepulga värskendamisele kuluva ajaga tegelikult peale hakata…

Allikad: Cosmopolitan, Harper's Bazaar