Kelly tegi tähelepaneku, et Embassy of Fashion moeshow ajaks oli tehtud pikk U-kujuline moelava, mis lasi modelle paremini ja pikemalt uudistada.

2. Aldo Järvsoo kollektsiooni valged voogavad plisseeritud varrukad võtsid ilust lausa ohkama.

Tallinn Fashion Week 2019, Aldo Järvsoo

3. Ketlin Bachmanni diivalikud, femme fatale'de kasukad andsid komplektidele korraliku annuse attitude’i.

Tallinn Fashion Week 2019, Ketlin Bachmann

4. Riina Põldroosi kollektsiooni pilgupüüdjateks olid kirgastes toonides siidisabadega komplektid. Sellise kleidiga tuppa astudes on tõenäoliselt küll “nagu filmis”-hetk, mil kõik vaikseks jäävad ja lihtsalt vaatavad sind sammumas. Loomulikult aegluubis.

Tallinn Fashion Week 2019, Riina Põldroos
Tallinn Fashion Week 2019, Riina Põldroos

5. Pidulike aastalõpu-kleitide kõrval oli tore näha ka jaapani ning põhjamaade moesuundadele omaseid kombinatsioone – asümmeetrilisi lõikeid ning arhitektuurseid vorme.

Tallinn Fashion Week 2019, Trenkan

6. Augusti laiade pükste, nabapluusi ning pintsaku kombo võitis mu südame.

Tallinn Fashion Week 2019, August

7. Moenädala kolmandal päeval nägi laval küll toredaid stiilielemente, kuid üldine kollektsioonide stilistikatase oli nõrgemapoolne. Loomulikult meeldisid pilkupüüdvad metalliksaapad ja üle pea kammitud siledad soengud, kuid oleks ihkanud rohkem terviklikkust ja lugu, vaatemängulisust ning põnevust. Vähem argisust.

Tallinn Fashion Week 2019, Aldo Järvsoo

8. Mitmete modellide puhul oleks soovinud öelda: pea püsti, õlad taha! Küürus selg ja norutav nägu (“saaks siit lavalt juba ära”) muudavad ka kleidi istuvuse visuaalselt halvemaks.