Kui soovid pilku sügavaks, salapäraseks ja seksikaks muuta, suuna kogu jumestuse tähelepanu silmadele. Muutud hetkega kas rockstaariks (vaata Balmaini stiilinäidet) või glamuurseks amatsooniks (inspireeru Elie Saabist) – valik on sinu!

TREND: Neoon- ja metalliklaud

Armastad värve? Oled õigel teel. Siiski, kui erkroosaks võõbatud silmalaugudega (nagu Vivienne Westwood soovitab) Eesti sügisesse marssimine tundub liiga ambitsioonika plaanina, proovi hoopis värvilist ripsmetušši (nagu soovitab ka Emilio Pucci), mis on samuti nüüd ilumaailmas ülitrendikas.

TREND: Laineri uus tulemine

Jah, laineriga saab tõmmata ripsmepiirile elegantse lainerjoone, aga… võib proovida ka palju enamat! Vaata, mida märkasime Thierry Mugleri, Chloé, Vivienne Westwoodi, Marni, Maison Margiela ja Versus Versace modellide silmadel.

TREND: Tähelepanu huultele

Trendikas huulemeik jätab mulje, nagu oleks neid äsja suudeldud – värvirõhk pannakse huulte sisepinnale ja kontuurpliiats on sootuks unustatud. Loomulik, kuid siiski viimistletud tulemus. Vaata Giorgio Armani, Maison Margiela, Valentino, Trussardi ja Marc Jacobsi stiilinäiteid.