16.12.2017, 11:00
Üllatav lisand, mida peaksid mune valmistades alati kasutama
Saa teada, mida peaksid mune praadides ja keetes soola asemel kasutama.
FOTO:
Ükskõik, kuidas sulle mune ehk üht maailma populaarseimat hommikusööki ka valmistada ei meeldiks, üldiselt haarame me kõik neid maitsestades kas või, soola või pipra järele. Mõned meist armastavad ka segu kõigist kolmest. Kuna munad võiksid aga alati võimalikult lihtsaks jääda, on soovitatav nende maitsestamisega mitte liialdada.
Mida me siis mõtleme, kui vihjame üllatavale lisandile? Soovitame sul lihtsalt soola asemel kasutada teistsugust maitseainet: sojakastet. Seda on parim kasutada siis, kui segad sojakastme eelnevalt munade hulka ja valad alles siis segu pannile. Nii seguneb kastme soolasus ühtlaselt. Kui soovid maitsetega veelgi enam eksperimenteerida, proovi ka näiteks seesamiõli või laimimahla. Head isu!
Allikas: Health.com