Ajakirja esikaant kaunuistab korvpallurite Ele-Riin (26) ja Siim-Sander Vene (30) pulmapilt. Paar kohtus tänu ühistele tuttavatele korvpalliseltskonnas ja ütles teineteisele jah möödunud suvel Haapsalus.

Kuldaväärt õpetussõnad: kuidas olla üle 50 aasta õnnelikus abielus?

Kolm paari, kes on abielus olnud üle 50 aasta, kinnitavad kui ühest suust: lihtne see ei ole! Igas suhtes tuleb ette künkaid ja käänakuid, aga kui kannatamatult jalgu trampida ja esimese ehmatuse peale minema joosta, jääbki kõik see ilus, mis käänaku taga ees ootab, olemata.

Teekond ideaalse pruudikleidini

Pulmasalongist kleidi valimise kõrval on tänapäeval võimalik see ka teisest maailma otsast tellida või lasta hoopis kohalikul moeloojal spetsiaalselt enda jaoks disainida. Mida peab kõigi nende võimaluste puhul teadma?

Uue maailma pulmad

Kevadel alanud koroonakriis keeras kümnete pulmakorraldajate ja sadade pruutpaaride elu pea peale. “Kogu olukord oli nii pruutpaaridele kui ka teenusepakkujatele uus, harjumatu ja hirmutav,” ütleb Celebrate Groupi kaasasutaja ja pulmakorraldaja Merily Heinmaa.

Mesinädalatele… oma kodulinna?

Eksootilisest pulmareisist võib praegu vaid und näha, kuid romantilisi mesinädalaid saab meeldejäävalt ka kodumaal veeta. Kas oled kogenud kohalikku viie tärni väärilist puhkust?