Escada Turquoise Summer
Tõeline suvelõhn, mis äratab piiritu vallapääsu- ja vabanemistunde ning sa tunned, et kõik on võimalik. Ülimalt puuviljase, võimsa ja samas mängleva suvelõhna maasika-, vaarika- ja mustsõstraakorde täiendavad vanilli ja sandlipuu sensuaalsemad ja kreemjamad noodid.

Nina Ricci L'Extase
Midagi temperamentsetele naistele! Parfüümis domineerivad kaks akordi, üks neist võimas ja teine salapärane - need jälitavad üksteist ning on teineteisele otsekui vastukajaks. Barely Rose roosiaroom koondub ümber valgete lillede buketi, millele lisavad sära looduslikud roosid. Lisa erutavad muskus ja seedri sügavus...

Dolce Floral Drops
Ihkad kevadist värskust? Dolce Floral Drops lõhn on kui kasteniiskete värskeltnopitud valgete õite õrn aroom. Domenico Dolce ja Stefano Gabbana on öelnud, et see tualettvesi on värske ja helge ent samas hinnaline nagu hommikune embus... Lõhna tipunootides on tunda pomerantsilehti ja papaiaõisi; südamenootides valget amarüllist, nartsissi ja vesiroosi; põhjanootides muskust ja sandlipuud.

James Bond 007 for Women
Naisteparfüüm on mõjukas kaaslane kolmele olemasolevale 007 kollektsiooni meesteparfüümile ning selle inspiratsiooniallikaks on Bondi peibutavasse ja uljasse maailma kuuluvad ikoonilised naised. Tumedais, kuid samas naiselikes koostisainetes peegeldub kaasakiskuv intiimsus – märksõnadeks vürtsikas must pipar, põldmari, valge jasmiin, must vanill, muskus ja seedripuu.

Hea lugeja, jaga kommentaariumis oma parfüümieelistusi! Milline on Sinu parfüümimaitse ja millise lõhna plaanid endale saabuval kevadel soetada?