“Oma võimalust oodates ei jõua kaugele. Pead oma ideid välja pakkuma ja müüma. Tegutseda on vaja. Iga. Jumala. Päev.”
Pesudisainer Kriss Soonik-Käärmann

“Kui sa midagi tahad ja selle nimel vaeva näed, on kõik võimalik. Kui ise ei pinguta, ega keegi hõbekandikul sulle juhatuse esimehe kohta too.”
Laulja Luisa Rõivas

“Hästi ellu viidud puudustega plaan on parem kui ideaalselt planeeritud kava, mida ei suuda kunagi ellu viia.”
Kolonelleitnant Margot Künnapuu

“Oluline on töökus, töökus, ennastsalgav töökus.”
Moelooja Tiina Talumees

“Sain üle oma varju hüppamisest täiesti teistsuguse rahulduse. Seda ei ole võimalik osta ühegi raha eest.”
Bravuuritar Anu Saagim

“Olen näinud, kuidas üksainus ebaõnnestumine või kriitika lööb inimesel jalad alt. See on nagu Kalevipoja mõõk jões, kus sa kahlad. Aga mõõka kartes ei tohiks kaldale peesitama jääda, jätta üldse vette minemata.”
Näitleja Henrik Kalmet

“Usun energia jäävuse seadusesse – energia ei teki ega kao, ta võib vaid muunduda ühest liigist teise ning kanduda ühelt kehalt teisele. Ole positiivne ja mine kõigele uuele vastu huvi ja kirega, siis on lootust, et võnge kandub edasi.”
Sündmustekorraldaja Janne Klooren

“Ka pisemate eesmärkide puhul ole valmis mugavustsoonist välja astuma. Muudmoodi pole lihtsalt võimalik. Ja lõpuks on meil üks elu – võta sellest viimast!”
Pesudisainer Kriss Soonik-Käärmann

“Usun, et pead nautima seda, mida teed, ja kui ala enam südant ei toida, tuleb lõpetada. Annan endast iga kord 100%.”
Fitnessisportlane Endla Vaher

“Küsi ja sulle antakse. Iga eduloo taga on hulk higi, pisaraid ning ilmselt ka paras kogus näpuverd. Juuksurile kurtmine sind karjääris edasi ei vii – pane parem eesmärgid paika ja julge küsida. Ole valmis vaeva nägema. Need, kes hõbekandikut ootavad, jäävadki ootama.”
Autor ja teletoimetaja Susan Luitsalu

“Kunagi ei tohi ootama jääda! Sa pead alati tegutsema. Kui ennast liigutad, ükskõik kas mõttega või füüsiliselt, siis sinu elu käib, energia voolab. Kui inimene jääb midagi ootama, ei tule elus muutusi. Paigalseismine on kõige hullem.”
Selgeltnägija Tene Laul

“Ära oota, et miski juhtuks iseenesest. Sa ise pead tegudega märku andma, mida sa soovid arendada. Kui võimalusest kinni võtad, on see sinu sõnum, et oled huvitatud – seejärel avaldatakse järgmine uus liikumissuund kas või mõne vajaliku inimesega kohtumise näol.”
Vaimse vormi ekspert dr Helena Lass

SUHTED

“Püüa suhelda rohkem nendega, kes sind inspireerivad, kellelt on, mida õppida.”
Poliitik Yoko Alender

“Ma ei arva, et konflikti peab iga hinna eest vältima. Parem öelda ausalt välja, mida keegi tunneb või mõtleb, siis on võimalik edasi minna. Mitte keegi pole mõtetelugeja. Võid küll ise arvata, et ma annan ju väga selgelt mõista, aga kui otse välja ei ütle, ei saa teine sinust aru.”
Näitleja Evelin Võigemast

“Tohutult lihtne oleks langeda sellesse lõksu, et võib-olla keegi teine on mulle ikkagi parem. Kui aga järele mõelda, siis tavaliselt käivad igas heas peres tülid pisiasjade pärast ja vaatamata väikestele nääklemistele on tegelikult väga hea koos olla.”
Moelooja Tiina Talumees

“Abikaasade vahetamine on ju tegelikult ainult probleemide vahetamine.”
Bravuuritar Anu Saagim

“Saan kõigiga hästi läbi. Olenemata ametist või positsioonist on inimesed ikka inimesed. Lugesin kusagilt, et sa oled täpselt nii edukas, kui palju sa suudad ühe päeva jooksul teha ebamugavaid telefonikõnesid. Viimastel aastatel olen seda julgelt järginud.”
Muusik Stig Rästa

“Enamikule meist pole määratud vaid üht hingesugulast. Sinu eluteele tuleb pidevalt uusi inimesi, võimalusi, pakkumisi. Kui sa kogu aeg pelgad, siis magadki maha.”

Selgeltnägija Tene Laul

“Üks hea reegel on teha teisele seda, mida ise temalt soovid. Ei saa oodata, et tema sind üllataks.”
Moelooja Tiina Talumees

SINA ISE

“Tavaliselt peetakse paratamatuseks seda, milline sa oled, ja püütakse muuta “elu väljaspool”. Halbadest iseloomuomadustest olen õppinud järk-järgult vabanema. Iseloomu muutes muutub elusaatuski. Joogid ütlevad, et pole sellist asja nagu “ei oska”, on vaid “veel ei oska”.”
Seltskonnatäht Aigi Vahing

“Meie elu on ju tegelikult olevikus. Siin toimuvad kõik asjad. Enamik inimesi on aga lühikest aega olevikus, mõeldes peamiselt minevikust ja vaadates palju tulevikku. Nad meenutavad ja planeerivad, unistavad. Seetõttu kaotavad nad kontakti olevikuga, kus asju saab muuta.”
Vaimne õpetaja Ingvar Villido

“Kui inimene end ei armasta ja rahulolematus närib enesehinnangut päevast päeva, siis on ainus lahendus midagi ette võtta. Sageli aitab üksikutest muudatustest, kui juba tulemused endast märku annavad.”
Moelooja Tiina Talumees

“Igal elaval hingel on intuitsioon. Vastused on sinus olemas, õpi end kuulama. Kui midagi kripeldab, on see kindel märk ja asi tuleb ära lahendada. Liiguta ennast! Muidu võid nii mõndagi maha magada.”
Selgeltnägija Tene Laul

“Rasked õppetunnid puudutavadki asju, mis on eriti olulised. Ning võimalusi on vaid kaks: kas astud hirmule vastu või jätad asja katki.”
Muusik Eeva Talsi

“Tulevad need asjad, mida oled ligi kutsunud. Võib-olla ma muidugi ka oskan väiksemaid asju sündmusteks lugeda, näiteks kui sompus päeval tuleb päike välja.”
Näitleja Mirtel Pohla

“Kui mõistus seab mulle unistuste elluviimisel piiranguid, võtan need nimelt ette ja saan endast võitu. Hirmul võita lastes jääbki asi katki.”
Laulja Elina Born

“Kui midagi on raske otsustada, siis lõpuks taandub kõik sellele, kas soovid seda või mitte. Mis siin üle mõelda?”
Näitleja Priit Pius

“Inimesed ei teadvusta, kui vägivaldsetes suhetes nad iseendaga on. Peeglist peaks vastu vaatama inimene, kes sind läbi ja lõhki armastab. Sa ei kannataks ju välja tegelast, kes hommikul silmi avades kohe tõdeb, et su nina on liiga suur või jalad liiga paksud?”
Raamatu “Hingest rahul” autor Kaidi Laur

“Kõige tähtsam on endaga hästi läbi saada ning kõigesse positiivselt suhtuda – mida sa välja peegeldad, tuleb sulle tagasi. Ja tänulik tuleb olla! Kui suhtud inimestesse kenasti, siis on teistel raske sinusse negatiivselt suhtuda.”
Näitleja Kaisa Selde

“Minevikku ei saa muuta, üksnes oma praegusi otsuseid. Ära kunagi kahetse minevikku. Ole alati õnnelik selle üle, mida oled teinud.”
Selgeltnägija Tene Laul

“Nooremana võtsin kõike südamesse ja solvusin kergesti. Siis sain aru, et niiviisi ma ainult hävitan iseennast. Elu peab võtma huumoriga ja laskma asjadel minna.”
Laulja Elina Born

VORM & TERVIS

“Lihtsam on end mitte käest lasta kui hiljem uuesti kätte võtta – nii kavaldan end juba eos üle.”
Laulja Liis Lemsalu

“Alati on võimalus vähem süüa ja vähem tina panna. Alati võib võtta veidi rahulikumalt.”
Koomik Kaarel Nõmmik

“Tuleb elada head elu, palju naerda, siis on kortsud õiges kohas!”
Fitnessisportlane Endla Vaher

“Juhul kui keegi pole seda sulle täna veel öelnud, siis tere hommikust. Sa oled ilus inimene.”
Muusik Tom-Olaf Urb

ELU

“Kõigel on oma aeg ja vanad asjad peavadki maha minema, et uued saaksid peale tulla.”
Näitleja Evelin Võigemast

“Karma üldiselt kehtib ja pole üldse nii pika vinnaga, kui arvatakse.”
Kirjanik Alan Adojaan

“Ka jamad on millekski vajalikud – alati ei saa ainult kohe pihta, milles konks.”
Filmi- ja grimmikunstnik Helen Ehandi

“Kahju küll, aga kassidel on ikkagi ainult üks elu. Nagu ka sinul. Ja see on su viimane. Ela.”
Muusik Tom-Olaf Urb

“Kõik rikastab meid. Võtan katsumused avasüli vastu. Kui midagi halba juhtub, siis tean: see linnuke on kirjas, ja ees ootab midagi head, sest alati paistab pärast vihma päike.”
Selgeltnägija Tene Laul

“Olen valmis iga hetk siitilmast lahkuma. Kui see peaks juhtuma, siis ei saa öelda, et olen niisama jobutanud.”
Kirjanik Alan Adojaan

“Ma tahaksin vanana mäletada seda, et ma ei ole kartnud elada ja olen julgenud astuda mugavustsoonidest välja. Me ise loome selle tee, mis meist saab, ise kirjutame oma elu lugu iga päev.”
Näitleja Evelin Võigemast