Seejärjel vallutab moelava Piret Kuresaare moemaja, mille sügistalvise kollektsiooni värvigammas kohtuvad erinevates varjundites beežid ja hallid toonid. “Oleme kasutanud kõrgkvaliteedilist siidi ja villaseid kangaid, millest valmivad mantlid, kleidid ja pükskostüümid. Samuti on sel aastal esimest korda laval meie oma print,” tutvustab Piret Kuresaar uut loomingut.

Põhjamaine moebränd WOOM hoolitseb selle eest, et sügistalvisel hooajal end stiilselt soojas hoida. WOOMi kollektsioon loob vabaduse nautida tormituultega sügisilma ja jäiseid talvetuuli. Sulemantlite ja -jakkde kollektsiooni täiendavad hoogsa joonega villased mantlid. Kookonilaadseid mudeleid saab kanda moodsalt kihiti. Rõivaste mudelid on ülikerged ja soojad ning need on parimad liikumiseks linnatänavatel ja metsaradadel nii varasügisel kui kõige külmemal talvel.

Neljandana vallutab moelava Eesti juurtega bränd Alpaka, esitledes kollektsiooni, mis ühendab omavahel luksuslikud materjalid ja mängulised nüansid. Esmakordselt tuleb esitlusele Alpaka uus kordumatu, ent mänguline Seasonless Luxury Leisure kollektsioon, mis ühendab endas erakordselt pehme ja sooja alpakavilla, luksusliku mooruspuu siidi ning orgaanilise Pima puuvilla. Looduslikult mahedad toonid ja kvaliteetsed materjalid hoolitsevad selle eest, et kudumid oleksid hooajaülesed ja kantavad ka aastate pärast.

Moenädala kolmandale päevale paneb uhke punkti AMANJEDA by Katrin Kuldma, tuues TFW moelavale meeste- ja naistekollektsioonid, mida esitletakse nii mugavas vaba aja võtmes kui kaasaegse kergusega formaalsemas versioonis.
Meeste kollektsiooni mudelite hulgas on maalähedasest ruudulisest puuvillaflanellist ja teksakangast jakkpluusid, brändile omaselt elegantse joonega parimatest villakangastest bleisrid ja ülikonnad ning siidjatest puuvilladest klassikalised särgid. Meestekollektsioonide oluliseks osaks sügishooajal on mantlid ja soojad ning kerged mahulised tuulekindlad parkad. Naiste kollektsioonist leiab meeste stiilidega harmoneeruvaid koloriite ning ikoonilisi mudeleid: särkkleidid, duubelkašmiirist mantlid. Disaine kaunistavad Muhu Couture tikandid.
AMANJEDA by Katrin Kuldma meeste- ja naisterõivaste kollektsioonidega saab moelaval näha valikut Karin Kersa ehtekunstist – unikaaljuveele barokkpärlite, vääris- ja poolvääriskividega. Karin Kersa juveelid on loodud kestma põlvest põlve, nad on kõrge kvaliteediga ja sobivad kandmiseks nii igapäevaelus kui väga pidulikel sündmustel.