Uus heaolu aksessuaar
„Puhas“ elustiil ei tähenda ainult seda, et sööd täisväärtuslikke toite ja jood organismist mürke väljutavaid jooke (kuigi need pole just halvad plaanid). Õhk, mida me hingame on sama oluline. Just seetõttu saavad üha suuremat tähelepanu erinevad õhku puhastavad taimed, mis aitavad sinu kodust õhku ööpäevaringselt puhastada. Pinteresti statistika ütleb, et otsingusõnad nagu „õhupuhastaja“ ja „õhku puhastavad taimed“ on viimastel kuudel kasvanud tervelt 270 %.

Uued jooga ja pilates
Jah, sa juba tead, et treeningul on märkimisväärsed kasutegurid stressitaseme alandamisele. Aga kuidas oleks, kui prooviksid aastal 2018 midagi uut? Pinterest on selle üsna selgeks teinud: Tai Chi on järgmise aasta hitt-treening, mis alandab stressi, vähendab valusid ja loob üldise kehaharmoonia. Kõlab üsna täiuslikult, eks?

Uus meditatsioon
Tõenäoliselt oled sel aastal palju mõelnud oma tulevikust. Kus oled sa ühe kuu, kolme kuu, aasta pärast? Pinterest soovitab aga järgnevat: mis oleks, kui mõtleksime rohkem praegusele hetkele? Tõeline mõtetega kohalolek ja hetkes elamine on ideed, mis on viimase aasta jooksul veebilehel populaarsuses tervelt 464 % kasvanud. Miks mitte proovida seda juba enne uue aasta algust?

Uus treeningfookus
2017 on igas mõttes olnud treeningute aasta. Alates jõutreeningust kuni jooksmiseni, üha rohkemad meist teevad tervislikumaid valikuid ja on aktiivsemad. 2018.aasta fookuses on aga treeningust taastumine ja pärast seda venitamine. Pinteresti trendiraporti kohaselt kasvab jätkuvalt huvi treeningujärgsete venituste ning keha toitainetega rikastavate snäkkide vastu.

Allikas: Byrdie