„Mängin praegu pojaga Scrabble´it, helistame pärast,” vastab näitleja Elisabet Reinsalu (44) intervjuusoovile. See on äratundmissähvatus. Scrabble.

“Maailma populaarseim sõnamäng, mis lisaks meelelahutusele pakub mängijaile võimalust arendada oma loovust ja keeletaju,” seisab tutvustuses. “Mängu põhimõte on täheklotsidest sõnade koostamine, seejuures annavad erinevad tähed erineva arvu punkte ning punktisumma sõltub ka sõnade asetusest mängulaual.”

Mis oleks, kui seekord annaks usutlusel ohjad käest? Jätaks tähed jagada nähtamatule? Laseks triivida juhusel – ja sõnadel? Elisabetile ju meeldib mängida.

“Mängida laval, elus olen ma kõige kehvem näitleja, suht igav inimene. Kergelt nostalgilise loomuga kapiintrovert. Aga võtan end edevusest kokku!” teatab Elisabet. “Ma olen nõus! Veiniplekiline Scrabble’i-laud ootab.” Loe edasi.

Mootorratturhiir, muusikasõltlane, mõnikord meeletu Priit Võigemast

Näitleja ja lavastaja Priit Võigemast (40) on kasvanud me pilkude all ning teekond on olnud põnev. Noorukina nii sobiv kaunishingeks, on ta aja edenedes saanud end rollides määrida pisarate, viina, pori, vere, raha ja pahedega. Aga talle silma vaadates meenub kohe, miks me teda kunagi armastama hakkasime. Loe edasi.

Foto: Krõõt Tarkmeel

Elu skisofreeniaga

“Ma ei võta oma seisundit kui haigust, veel vähem kui karistust, see on hoopis minu teejuht, et kujuneda paremaks ja tugevamaks versiooniks iseendast. Kogemus oli kohutav, aga tagantjärele vaadates ka väga arendav,” teab Karmen Kozma (26), kes sai paari aasta eest ehmatava diagnoosi – skisoafektiivne häire. Loe edasi.

Foto: Krõõt Tarkmeel

KEHA LOOS Maarja Kerner-Ader. Tippsportlasest suure pere emaks

14 aastat meistriliigas võrkpalli mänginud Maarja Kerner-Ader (32) unistas kolmest lapsest – ja just kaksikutest. Nüüd ongi tal abikaasa, kulturist Argo Aderiga (50) kolm poega: kaheaastane Ron Braiton (2) ning juulis sündinud Trevon ja Roven. Loe edasi.

Reportaaž naiste poksiklubist

Naiste ja poksiga seoses meenuvad esimesena Body Combati rühmatrennid, mida oleme spordiklubides külastanud. Film “Miljoni dollari tüdruk”, kus Hilary Swanki kehastatud ettekandja Margaret kirglikult oma unistuste poole püüdleb. Pime ja higine spordisaal, kus poksivale naisele just kõige paremini ei vaadata…. Enesekaitsekoolitused, kus õpetatakse erinevaid lööke. Aga üks neist on poksist inspireeritud rühmatreening ja teine film, kolmanda fookus oli hoopis muul kui poksimisel... Kui palju neil päriselt poksimisega pistmist on? Või siiski? Loe edasi.

Poksitreener Merit Aamisepp. Foto: Krõõt Tarkmeel

Kuidas kriis suhteid muutis?

Suhetele on viimased kuud tähendanud tõehetke. Mis tegelikult meie elus toimub? Kuidas mina toimuvaga hakkama saan, kuidas saame koos partneriga? Mida ja kuidas edasi teha? Kõik, kes nendele küsimustele hiljuti vastanud pole, on lausa meisterlikult põgenenud ja end peitnud. Küllap said kõik omamoodi siiski hakkama. Aga see polnud kerge. Seksuaaltervise nõustaja, ämmaemand ja koolitaja Diana Leht avab muutunud suhete tagamaid. Loe edasi.

Lisaks sügistalvine ilu- ja moetrendide ülevaade, 48 lk looduskosmeetikaeri Reet Härmatiga, Tiina Ristimetsa lemmikraamatud, tänavamoenopped, põnevad karjääri- ja terviselood, horoskoop ning palju muud!

Sul pole veel kehtivat tellimust? Vormista see SIIT