Adriana Lima: “Ma ei mõtle, et pesu peaks omavahel ideaalselt sobima, aga mõned värvid sobivad omavahel hästi kokku, kombineerin näiteks musta ja valget. Kui aus olla, siis kodus viibides mul ei ole selle peale palju aega mõelda, kuna olen ka ema, aga kui tulemas on mõni eriline üritus, valin kindlasti hoolikamalt pesu ja jälgin, et see ka hästi sobiks.”

Karlie Kloss: “Isiklikult armastan pesu, mille osad sobivad omavahel. Isegi, kui keegi seda ei näe, tead seda ja see on naise väike saladus. Olen alati uskunud, et heast enesetundest saab kõik alguse ja juba see on hea põhjus, miks alati sobivat pesu kanda.”

Behati Prinsloo: “Ei, need on on alati erinevad.”

Joan Smalls: “Minu pesu on pea alati eri komplektidest - olen sobitamises tõeliselt halb! Olen proovinud, aga sellest ei ole midagi välja tulnud. Mõnikord kannan ka vaid rinnahoidjat või vaid pükse. Seega, ei või kunagi teada...”

Candice Swanepoel: “Kui oleksin enam organiseeritud ja kui mul oleks veidi rohkem aega, valiksin alati omavahel sobivad püksid ja rinnahoidja. Aga mõnikord panen selga lihtsalt need, mis kätte saan...”

Lily Aldridge: “Erinevatest komplektidest!”

Josephine Skriver: “Jah, armastan pesu, mis on ühest komplektist. Kui topp ja püksid sobivad, tunnen end enam seksikana. Mõnikord kombineerin ka teisi variante, aga eelistan siiski ühest komplektist pesu. Kui lähen välja või on mõni eriline üritus, kannan alati kena komplekti.”

Lindsay Ellingson: “Erinevatest komplektidest. Mul on nii palju pesu, et ma ei leia isegi komplekte üles, seega valin tihti midagi, mis esimesena kätte jääb.”

Eniko Mihalik: “Mul käib see periooditi, aga armastan pesu väga. Igapäevaselt eelistan lihtsat ja sportlikku pesu, aga kui tahan seksikana tunda, valin täiskomplekti sukkade ja sukahoidjatega.”