Brasiilia supermodellid Adriana ja Alessandra panevad end proovile telesaatejuhtidena. Telekanal NBC on kaunitarid tööle võtnud ning nad asuvad koos staarsaatejuht Ryan Seacrestiga juhtima olümpiamängude õhtust programmi.

Modellide ametlik tiitel on "2016.aasta Rio olümpiamängude toidu ja kultuuri korrespondendid. Missuguseid toidusoovitusi neilt oodata võib? Alessandra avaldas ajakirjale People, et jumaldab sushit ning tema poolt võib kindlasti oodata nii mõndagi mereandidega toidu soovitust. Adriana on aga orgaanilise toidu fänn ning tema üheks lemmikrestoraniks on "puurestorani" stiilis koht nimega Aprazivel.

Alessandra, kes on pärit Lõuna-Brasiiliast Erechimist ja Adriana, kes kasvas üles põhjapoolses Salvadori linnas, on elevil, et saavad kogu maailmale oma kodumaad näidata ja kohalikele sportlastele kaasa elada. Nende lemmikuks brasiillasest sportlaseks on ühine sõber, jalgpallur Neymar da Silva Santos Juniour. "Ma armastan teda, sest ta on Brasiilia jalgpallijumal," sõnas Adriana.

Allikas: Marie Claire