Kollektsioonis saab näha kauneid lillemustreid, naiselikke siluette ja kleite, millele oleks justkui peale kirjutatud „garderoobiklassik“. Erdemi andunud fännide hulka kuuluvad nii Kate Middleton kui näitlejanna Keira Knightley. Teades, kui populaarseks H&Mi disainerkollektsioonid saavad, on oodata, et ka värske koostöö saab paljude lemmikuks.

Legendaarne filmilooja Baz Luhrmann on loonud ka lühifilmi, mis aitab kollektsiooni visiooni edasi kanda. „Mul on nii hea meel, et saan teha koostööd H&Miga ning proovida disainimist uuel tasandil. Muuhulgas luua ka meestekollektsiooni, mida ma ei ole kunagi varem teinud. Lisaks on põnev töötada Baz Luhrmanniga, keda võib pidada meie aja üheks tähtsaimaks jutuvestjaks,“ on Erdem juba kollektsiooni kohta öelnud. Ikooniline disainer armastab oma kollektsioonidesse alati ka veidi ajalugu tuua, seega Erdem x H&M peegeldabki teemasid moelooja kuulsaimatest loomingutest, pannes omavahel mängleva kergusega harmoneeruma mustrid, kangad ja peene käsitöö.

Kollektsioon on justkui lummav maailm, milles kohtuvad ilu, õrnus ja detailid. „Need on ainulaadsed esemed, mida soovid kanda igavesti,“ kinnitab ka H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johansson.

Kollektsioon Erdem x H&M jõuab valitud kauplustesse ja e-poodi müügile 2.novembril.

Foto: H&M