Etenduse teemaks oli moe maandumine Kuule, mistõttu ümbritsesid lava kosmoselaevad. Moe-show juhatas sisse moeikoon ja muusikaprodutsent Caroline de Maigret, kes kehastus laval kõndides esimeseks naiseks Kuul. Seejärel sisenes ta kosmoselaeva, kus andis oma muusikavalikuga avalöögi etendusele.

„See H&M Studio kollektsioon suisa pakatab heast energiast. Olen vaimustuses nendest sportlikest ning futuristlikest rõivastest, mida on võimalik hooajale sobilike üleriiete ja poisilikku glamuuri lisavate metallniitide ning -litritega kaunistatud kudumitega suurepäraselt kokku sobitada,“ sõnas H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johannson.

H&M Studio 2015. aasta sügistalvise kollektsiooni lukuga jakid ja mantlid ning saleda joonega püksid loovad moelaval sportliku meeleolu – näeme futuristliku läikega Lurexist kudumeid ja kleite, funktsionaalseid kapuutsiga anorakke ning lukuga pükskostüüme.

H&M Studio on H&Mi piiratud väljalaskega hooaja põhirõivaste kollektsioon, mille taga on spetsiaalselt selleks kokku tulnud pühendunud disainimeeskond. 2015. aasta sügistalvine kollektsioon on saadaval 200 poes ja ka veebipoes alates 10. septembrist.

„Seekordne H&M Studio kollektsioon on minu lemmik! Tänane show meeldis mulle väga ja ma ei jõua ära oodata, et saaksin H&M Studio kõrge kaelusega kampsuni ja rohelised püksid oma garderoobi lisada,“ ütles Solange Knowles.

„H&M on suurepärane bränd! Iga trendikas tütarlaps, iga modell, iga moekas inimene kannab H&Mi,“ sõnas Karolina Kurkova.