Kuigi tervisekeskne mõtteviis on vallutanud palju südameid ja suure osa messihallist, siis messil näidatakse ka, kuidas on arenenud ilutehnoloogia – tänapäeva naistel pole aega, tulemusi tahetakse kiirelt ja kohe. Teaduse ja tipptehnoloogia kiire arenemine on toonud meieni kohese efektiga täitesüstid, kiired ja tõhusad nanostruktuuriga kreemid-seerumid, laserid ja kombineeritud hooldusi pakkuvad iluseadmed.

Eelnimetatule lisaks pakub mess hulga soenguviimsistluse ja jumestuse ideid. Messilt leiab inspiratsiooni nii pidulike soengute ja jumestuse tarbeks kui ka igapäevaseid nippe oma välimuse värskendamiseks ja väikesteks stiilivärskendusteks. Jagatakse ideid, vastatakse küsimustele ja antakse väärtuslikku nõu. Mitme uue juuksehooldusbrändi ja jumestussarja esmaesitlused toimuvad just selle ürituse raames.

Eriti kireva messipildi saab aga aksessuaaride- ja moesaalist, kuhu on kokku koondatud üle 20 ehtebrändi ja tutvuda saab 24 kohaliku moedisaineri äsjavalminud kevad-suviste kollektsioonidega. Eraldi ala on pühendatud ka lastemoele, kust leiab igapäevaseid rõivaid ning tõeliselt pidulikke ja silmapaistvaid komplekte.

Ilumess on avatud laupäeval kella 18ni ja homme kella 10-17.00.

Vaata videost, kes kohal on ja mida messil pakutakse!