Selguse huvides tuleb mainida, et Gali puhul ei tähendanud treening vaid 30 minuti kuni tunni pikkust jõusaalitrenni, vaid ta treenis end iga päev vähemalt neli tundi. Lisaks jälgis ta seda, mida ta sõi: hommikuti mune ja puuvilju ning kohvi, aga päeva jooksul ka palju köögivilju. “Tavaliselt, kui mõne projektiga tegelen, siis olenevalt sellest, kui pikk see projekt on, proovin elada võimalikult tervislikult,” avaldas ta. “Ma armastan köögivilju ja salatit… Proovin süüa ka valgurikast toitu, mis sisaldab vähe süsivesikuid."

Kui aga tööpäevad venisid väga pikaks ja Gal vajas midagi täitvamat, pöördus ta alati oma lemmiktoidu juurde: “Ma eelistan alati grillitud juustu võileiba. Grillitud juustu võileiba, milles peitub Manchego juust. See on nii hea!”

Lisaks trennile ja toitumisele armastab Gal mediteerimist ning püüab võimalikult vähe aega ekraanide ees veeta ja käib jalutamas. “Väga oluline on hoida elus tasakaalu nii vaimselt, emotsionaalselt, füüsiliselt kui loominguliselt. Ja muidugi tuleb samal ajal palju vett juua. Kuid kõige olulisem on lihtsalt iseenda jaoks rohkem aega leida,” teab ta.