Ewert and The Two Dragons on saanud koostöös produtsendi ja helivõluri Sander Mölderigavalmis oma neljanda stuudioalbumi “Hands Around the Moon”. Draakonite helikeel ja muusikaline käekiri on mõnevõrra värskemas kuues, kuid plaat pakub kahtlemata äratundmis-rõõmu ka varasema loomingu austajaile. Jaanuaris ja veebruaris näeb ning kuuleb bändi esinemas nii Tallinnas, Tartus, Viljandis, Pärnus kui ka Võrus, samuti lähiriikides. Vaata lisa ewertandthetwodragons.com.

Tume & sume

Elektroonilise popmuusika trio I Wear* Experiment teine album kannab kosmilist pealkirja “Jupiterz”. Viimasel ajal Aasias tuuritanud bändi näeb õnneks aasta alguses esinemas ja uut muusikat esitlemas ka kodumaal. Algust tehakse juba 2. veebruaril Intsikurmu Talifestivali peaesinejana.

Armastusest

Lahutatud naine. Näitlejanna. Mulatitar. Kõigest üks põlvkond tagasi poleks olnud isegi mõel-dav, et selline naine abi-ellub Inglismaa kuninganna pojapojaga. Juba üks nendest asjaoludest oleks olnud täiesti piisav, et seda abielu välistada…
19. mail 2018 jälgis maailmas kokku ligi 1,9 miljardit inimest, kuidas Inglismaal ja igal pool mujal ülipopulaarne prints Harry libistas Walesi kullast abielusõrmuse Los Angeleses sündinud Meghan Markle’i sõrme. Muinasjutt oli tõeks saanud. Leslie Carrolli hoogne ja liigutav raamat “Ameerika printsess” jutustab nii Harry kui ka Meghani lapse-põlvest, perekonnast, kooli- ja kujunemisaastatest, varasematest suhetest, tööst ja hobidest. See on põnev ja põhjalik ülevaade tänapäeva muinasjutuks peetud armuloost, mis on muutnud Briti monarhiat juba praeguseks rohkem, kui me veel üsna hiljuti kujutleda oleksime osanud.