Titaanide heitlus

“Etterebimine ja ärapanemine, lõputu võitlus võimu, raha, seksi, lihtsalt tähelepanu pärast. Ühel hetkel kukuvad titaanid titelikult ärplema, järgmisel mängitavad lihaseid ja ajusid. Neli ülikonda ja palju nalja, poistebänd ja poliitikute püsti näpud, higi, lokid, põsesarnad ja jõuvõtted.

Ah jaa, kõik mäletavad, mis juhtus paar aastat tagasi, kui kokku said Anne & Stiil ning Henrik Kalmet! Nüüd kohtuvad nad korraks Kinoteatri etenduses taas, aga mil moel? Laval, tegelikult küll Rävala 8 konverentsisaalis näitavad alfaisaste elu Henrik Kalmet, Kristjan Lüüs (Must Kast), Sander Rebane (Endla teater) ja Kaarel Targo (Must Kast).”

Mari-Liis Helvik, peatoimetaja

Õiteilu imetlema

“Kui käisime fotograafiga selle kuu kaaneloo pildistamiseks kohta otsides Tallinna botaanikaaias uudistamas, mõtlesin kohe, et sinna tahaks vabal päeval tagasi minna. Kui palju õiteilu, rohelust ja lõhnu seal on! Plaanin oma külastuse vahemikku 1.–10.03, kuna siis toimuvad seal orhideepäevad – kevadine orhideede näitus on olnud botaanikaaia uhkuseks juba aastakümneid. Näitusele lubatakse välja tuua veetlevad veenusekingad, vapustavad vandad, kavalad katleiad, suursugused tsümbiidiumid ning mitut masti orhideehübriidid. Lisaks veel üliharuldased looduslikud orhideed maailma eri paigust.”

Krõõt Tarkmeel, fotograaf

Saaremaa Mullifestival

“Vahuveinikultuuri hindajana külastan kindlasti 7.–10. märtsini Kuressaares aset leidvat Eesti esimest šampanja- ja vahuveinifestivali, mille raames toimuvad mitmed esitlused, mullirohked koolitused ja meistriklassid. Üritusele paneb sarmika punkti kihisev brunch. Ootan põnevusega kohtumist suuremate ja väiksemate maaletoojate ning eri mandritelt pärit maitsetega.”

Täpsem info bubblefestival.ee.