Ka Pere ja Kodu sõitis sel puhul terveks päevaks Lottemaale ning kutsus endaga kaasa ringmajandusettevõtete liidu, kellega lapsed said koos toredasti prügi sorteerida; Rocca al Mare keskuse päkapiku, kes aitas lastel jõuluvanale ja Lottele kaarte kirjutada; Anna Lutteri, kellega koos meisterdati hulk ägedaid kuuseehteid; Lastehaigla toetusfondi, kes tegid lastele näomaalinguid; Goldtime'i, kellega said lapsed endale ise käekellasid ja ehteid disainida ning jõuluvana, kellega oma meisterdatud ehted otse Lottemaal puude otsa sättida.

Lisaks sai iga laps Pere ja Kodu telgis keerutada loosiratast, võita vahvaid suuri ja väikeseid auhindu, joonistada, puslesid kokku panna, maiustada Emma maitsvate jogurtitega ja palju-palju muud. Kohapealt Lotte etenduse piletite ostjate vahel lähevad loosi Tallinki kruiisi piletid. Tähelepanelikumad võisid platsidel kohata liikumas ka Lotte autoreid Janno Põldmat ja Heiki Ernitsat.

Päike paistis Lottemaal hommikust õhtuni nii taevas kui ka laste südametes, meeleolu oli ülev põnnidel, vanematel, Lottemaa tegelastel, autoritel ja Pere ja Kodu tiimil.

Leia iseend või sõber suurest galeriist:

Kohtumiseni juba 8.–10. detsembril Unibet Arenal „Lotte ja kadunud jõuluvana“ kogupereetendusel, kus on lisaks erakordsele lavašõule kohal rohkelt aktiivseid tegevusi igas vanuses lastele, ning siis juba Lottemaa uutel pöörastel hooaegadel. Aitäh tulemast, oli tõesti vahva päev!

Jaga
Kommentaarid