Hea Eeskuju 2023 laureaati tunnustab Swedbank 1700€ suuruse stipendiumiga. Lisaks paneb Telia välja #SUURIMJULGUS eripreemia, et tänada noort julguse eest teiste kaitseks välja astuda.

2022. aastal, mis ühtlasi oli ka Hea Eeskuju juubeliaasta, pälvis Hea Eeskuju autasu Tartu noormees Martin Lillevere. Ta on teotahteline noor, kes panustab mitmeti oma kogukonna heaolusse ja soovib, et kohalik rahvas oleks ühtsem. Martin on rajanud Luke külla lastele mänguväljaku ja tegeles sellega mitu aastat, et ajada kokku rahasid, ehitusmehi ning hoolimata raskustest täitis ta oma eesmärgi. Lisaks külaelu parandamisele on ta väga aktiivne ka koolis. Ta on kooli õpilasesinduse president ning kooli hoolekogu liige. Suvest alustas ta tööd ka Luke mõisas ning aitab seal korraldada heategevusüritusi mõisa taastamiseks, et seal saaksid taas toimuda kontserdid ja muud üritused. Eeskujuks on Martin ka selle poolest, et ta on üks haruldane noor, kes teeb seda kõike vabast tahtest, et teistel oleks hea.

Veel tunnustab Hea Eeskuju konkurss igal aastal üht silmapaisvat noortegruppi, kelle koostöö ja ühised saavutused on märkimisväärsed.

Eelmisel aastal pälvis Hea Eeskuju Grupi auhinna NORF. NORF ehk Noorte Oma Räpifestival on üheksa Iisaku noore omaalgatuslik projekt, et anda noortele räpihuvilistele võimalus oma loomingu tutvustamiseks ja suurel laval koos tuntud artistidega üles astumiseks.

Ka sel aastal on otsitud üles 15 silmapaistvat noort üle Eesti. Konkursi 15. finalisti seast valitakse välja Hea Eeskuju 2023 tiitli laureaat, keda tunnustatakse stipendiumiga noortekonverentsil Lahe Koolipäev, mis toimub 9. novembril Alexela Kontserdimajas. Selleaastaste finalistidega saab lähemalt tutvuda Hea Eeskuju sotsiaalmeedias.