Nööbid

Chanel on tuntud oma silmapaistvate nööpide poolest, olgu need siis funktsionaalsed või asendagu ehteid. Moemaja rõivastel nähtud nööbid on esimesest pilgust äratuntavad.

Chanel Haute Couture kevad/suvi 2024

Valged kangad

Moeetenduse avanumbrite seas oli kuus üleni valget komplekti. Sealhulgas võis näha Chaneli klassikat – tviidmaterjali juveelilaadsete nööpidega. Oli ka baleriinilikku graatsiat ja õhulisi tüllist siluette.

Chanel Haute Couture kevad/suvi 2024

Naiselikkus

Ohtralt hakkas silma pitsvöid, pastelseid toone, väikseid lehve ja lillelisi kangaid. Chaneli seekordne kollektsioon on vägagi pehme ja malbe. Omajagu oli ka pükstükke, õhtukleite, balletilikke valgeid sukkpükse.

Chanel Haute Couture kevad/suvi 2024

Tants kui inspiratsioon

Tants on mänginud Chaneli ajaloos suurt rolli. Moemaja on Pariisi balleti suurpatroon. Mõjutusi oli näha ka uues loomingus. Siluetid olid kerged, õhulised. Sellest on möödunud ligi sajand, kui moemaja asutaja Gabrielle Chanel lõi balletile esimese moe.

Chanel Haute Couture kevad/suvi 2024

Lipsud

Peale lilleliste detailide, sädeleva pitsi ja tüllimeetrite andsid lõpptulemusele uue dimensiooni lehvid. Modellide elegantselt kinnitatud juuksed kinnitasid, et eelmisel hooajal moes olnud lehvid ei ole kuhugi kadunud.

Allikas: Vogue

Jaga
Kommentaarid