„Barbie“ film Margot Robbiega peaosas andis eelmisel suvel tõuke väga roosaks trendiks.

Aastal 2023 valgus massidesse ka termin quiet luxury ehk „vaikne luksus“. Kallid rõivaesemed, mis ei kriiska väliselt, vaid näitavad poolehoidu kvaliteetsetele materjalidele ja ajatule stiilile.

Walesi printsess Catherine on musternäidis „vaiksest luksusest“.

Nüüd oleme jõudnud ootamatult selle täieliku vastandi juurde, mille terminiks on mob wife. See stiil on kõike muud kui malbe või tagasihoidlik. Pigem on tegemist teleseriaali „Sopranod“ taaselustumisega.

Lady Gaga filmis „House of Gucci“

TikTokis levibki trend, et puhtad lõuendid on moest läinud, tagasi on üle võlli glamuur. See trend tähendab kasukaid, kõrgeid soenguid, leopardimustrit ja kõike muud kui tagasihoidlikku jumestust.

Jennifer Lawrence filmis „American Hustle“

Inspiratsiooni selle stiili viljelemiseks võib koguda näiteks Lady Gaga rollist filmis „House of Gucci“ või Jennifer Lawrence’ist „American Hustle’is“.

Sellise naise on eluraskused tugevaks ja kohati suisa karmiks muutnud ning ta ei karda seda ka välja näidata. Mis puudutab aga moelavasid, siis seal triumfeerib endiselt minimalistlik stiil. Olgem ausad – ajatu elegants ei lähe kunagi moest ning kõige tähtsam on siiski lähtuda iseenda stiilist, mitte kiirelt muutuvatest trendidest.

Allikas: Elle

Jaga
Kommentaarid