Kuna tomat on kõige levinum tarbetaim, mida kõik kasvuhooneomanikud kasvatavad, siis loetakse saates kiirkorras üle kõik tomatikasvatuse põhilised etapid. Veel arutleb Eva probleemi üle, miks karusmarjad küll õitsevad, kuid õitest marju ei arene ning miks küll sipelgad terve suve piki sõstrapõõsast sagisid ja kas sellest marjapõõsale ka mingit kahju võis sündida. Vastuse sai ka küsimus, miks mõned suvikõrvitsa viljad varases eas kasvu lõpetasid, ehkki teised viljad rõõmsalt edasi kasvasid.

Märtsikuu esimese saate teeb Eva aga kahel teemal, et varem laekunud küsimustele ei peaks liiga pikalt vastust ootama. Saate esimene pool on pühendatud siis vaarikatele ja teises pooles räägime toataimedest, sest orhideede ja meelistähtede kasvatamise nipid on just nüüd õige aeg kuulajateni tuua.

Kui sinulgi on nendel teemadel olnud peamurdmist, siis helista ja salvesta oma küsimus automaatvastajale numbril 53534042. Oodatud on ka kõik teised aiandusmured, sest „Eva Luigase kõnetraati“ tehakse koos sinuga!

Nutitelefonist on kõige parem podcast’i kuulata Delfi Tasku äpist. Head kuulamist!

Kui tahad küsimuse esitada kirjalikult (võimalik on lisada ka foto), saad seda teha SIIN.

„Eva Luigase kõnetraat“ on aiandusalane taskuhäälingusaade, milles tuntud aiandusentusiast ja ajakirja Maakodu tegevtoimetaja Eva Luigas kuulajate pakilistele aiandusküsimustele vastates nõu ja abi jagab. Saade on eetris kaks korda kuus.

Kuula ka eelmist OSA!