Karolin: Moemaailmas on asjad kord nii seatud, et mis pikalt moes, see hiljem täiesti moest väljas ja kitsad teksad olid moes ju lausa terve igaviku! Ära enda omasid siiski jaanilõkkesse viska, sest küll need mingi hetk moodi tagasi tulevad, ainult et selleks hetkeks oled ilmselt laiade pükstega nii ära harjunud, et sulle tunduvad need võõrad. Kui eesmärgiks on olla trendikas, siis tuleb laiemate püksilõigetega siiski proovida sõbraks saada. Siit mõned soovitused, kuidas panna laiad püksid toimima lühema kasvu puhul.

1.Laiu pükse on väga erinevaid. Siluetti aitavad siredamaks muuta ka ülevalt ilma voltideta ning hoopis alt sujuvalt laienevad püksid, mille puhul rõhk ei ole volüümil, vaid sujuvalt voolaval siluetil.

2.Lühema kasvu puhul tasub katsetada laiade pükstega, millel on kõrge talje.

3.Samuti tasub üle vaadata, et mida teevad su jalas laiad alt lühendatud püksid. Kui valid siiski täispikkuses püksid, siis lase need rätsepa juures täpselt enda kasvu järgi õigesse pikkusesse teha. Natuke liiga pikad maas lohisevad püksid on küll moes, kuid muudavad inimese visuaalselt lühemaks.

4.Laiad püksid annavad võimaluse endi alla ära peita täistallal platvormkingad, mis jalad momentaalselt pikemaks võluvad.

Üldiselt on nii, et kõik suured trendimuudatused võtavad aega, et nendega harjuda ning laiade pükste puhul olen täheldanud, et kes nendega sõbraks saab, ei saa enam aru, kuidas ta varem ebamugavate kitsaste pükstega leppis.

’’Moedisainer vastab’’ rubriiki toetab BOOZT.

Boozt

Jaga
Kommentaarid