Sa paistad silma

Tänu punasele huulepulgale paistad silma kõikidele, kus iganes sa ka ei oleks. Isegi kui oled sedasorti inimene, kellele tegelikult tähelepanu ei meeldi, kuid need komplimendid, mida saad, panevad sind hästi tundma.

Mõjud enesekindlamalt

Mis on rohkem rahuldust pakkuv kui enesekindlus? Kui vaatad ennast peeglist ja saad aru, kui ilus sa välja näed? Julged läheneda erinevatele teemadele ja arutleda kõigest, millest soovid.

Muudab huule kuju

Punane huulepulk toob esile huulte kuju ja lisab elujõudu. See muudab huuled ahvatlevamaks ja muudab need täidlasemaks.

Elegantsus

Punane huulepulk annab sulle omamoodi elegantsuse. Ja kui sa ei usu, siis mõtle prantsuse naiste peale - nad kannavad tihti punast huulepulka ja näevad alati nii elegantsed välja!

Kuidas leida sobiv punane toon?

Sobiva punase tooni leiad nii: vaata läbi naha kumavaid sooni oma randme siseküljel. Kui need on sinakad, sobib sulle sinaka varjundiga külm punane. Kui need on aga pigem natuke rohekad, sobib sulle oranžikas punane.

Proovi, ja sa näed, et õige punase tooni leidmine polegi enam raske. Punane huulepulk on praegu moes, ja mis peamine, punaseks võib huuli värvida alati. Eriti praegusel kitsal ajal toob väike punane pulgake suuremat rõõmu, kui arvata oskaksid.

Allikas: Tribune