„Sa oled parim ja ägedaim ema, parim õde, parim tütar ja parim sõber. Nendel, kes saavad olla sinu orbiidil, on vedanud.“

Teises postituses jagab Bella toredaid lapsepõlvepilte.

Supermodellidest õed ei ole oma peres esimesed moemaastikul tegutsejad. Ka nende ema, Hollandist pärit Yolanda Hadid tegutses 1980. aastatel modellina agentuuris Ford Models. Ka perepoeg Anwar peab sama ametit.

Anwar Hadid selleaastasel Pariisi moenädalal Vetementsi moesõul

„Kui mu tütred modellindust alustasid, ütlesin neile, et maailmas on miljoneid tüdrukuid, kes on sama ilusad kui teie ja väärivad samamoodi edu. Te peate olema kõige töökamad ja näitama, et hoolite kõigist,“ on supermodellide ema öelnud väljaandele People antud intervjuus.

Bella, Yolanda ja Gigi Hadid

Ema Yolanda veendus ka selles, et pereliikmed mäletaksid, milline oli elu enne suurt kuulsust. „Meil on New Yorgist väljas talu, kus sõidame hobustega. Seal on ka juurviljaaed. See on koht, kus saan lastele meelde tuletada, kes nad on ja kuidas neid kasvatati. Oluline on olla oma juurtega kontaktis.“

Endine modell Yolanda kogus veelgi enam tuntust, kui tegi kaasa tõsieluseriaalis „The Real Housewives of Beverly Hills“.

Bella Hadid isa Mohamed Hadidiga

Gigil, Bellal ja Anwaril on isa varasemast abielust ka vanemad poolõed Marielle ja Alana.

Jaga
Kommentaarid