Armastus. Armastusel on tuhat varjundit ja need ei ole hallid, vaid hoopis vikerkaarevärvi. Töö. Tänu intuitsioonile teed muutuvates tööoludes õigeid valikuid. Raha. Sinu majandamise oskus täiustub.

VEEVALAJA


Armastus. Armastuse planeet Veenus on jõudnud sinu tähemärki. Kuidas sa seda imelist aega kasutad, on sinu otsustada. Töö. Romantilised tunded viivad tähelepanu töölt kõrvale. Raha. Hea seis, kuid võiks veelgi parem olla.

JÄÄR


Armastus. Kus on garantiikiri, et kallim sind ikka elu lõpuni armastab? Praegu on küsimus usalduses. Töö. Viperusi ikka juhtub, kuid üldjoontes stabiilne aeg. Raha. Jutustus suuremast tasust tundub muinasjutuna.

SÕNN


Armastus. Ratsutada tulise lohe seljas ja siis viskuda kallima rüppe – kui televiisori kinni klõpsad, on argipäev üpriski tavaline. Töö. Usinusest ei piisa, et kõik tehtud saaks. Ikka on kusagil tööjärg ootamas. Raha. Ammu ootel olnud suuremad summad on laekumas.

KAKSIKUD


Armastus. Loed kallima soove silmist ja kallim lööb nurru. Töö. Motivatsiooniimpulssi oleks vaja enne, kui tulemused lonkama hakkavad. Raha. Oskad materiaalseid rõõme nautida.

VÄHK


Armastus. Mis teeb hea suhte suurepäraseks – otsid sellele vastust, sest vajad oma ellu suurepärast suhet. Töö. Kompetentsus ja areng on märksõnadeks. Raha. Sobivate valikute tegemisel on kasu finantsharidusest.

LÕVI


Armastus. Väljendad oma armastust suurte žestidena. Töö. Ka tööpostilt võib leida mõttekaaslase, praegu on töised suhted tähtsamad kui töötulemused. Raha. Maksad rõõmuga lähedaste arveid.

NEITSI


Armastus. Naistepäevaks tehtud üllatused turgutavad suhet. Töö. Tahad oma häid ideid jagada ja kolleegidega tõhusat koostööd teha. Raha. Mõtisklused finantside suurendamise teemal pole lõppenud.

KAALUD


Armastus. Mineviku romantilised mälestused tulevad esile – tahad killukest minevikuarmastust olevikku tuua. Töö. Head suhted kolleegidega kaaluvad üles erialased erimeelsused. Raha. Rahateemad ei kuulu praegu su prioriteetide hulka.

SKORPION


Armastus. Ainuke eriline põhjus elamiseks on armastus, ja praegu tegeledki sellega. Töö. Tunned heameelt oma töisest tegevusest. Raha. Väike majanduslik öökülm ei tee su finantsseisule veel liiga.

AMBUR


Armastus. Südames heliseb armastus ja sinu kallid inimesed naudivad seda. Töö. Ideedest sul puudust ei tule. Ainuke küsimus on, kus neid rakendada. Raha. Pigem jagaja kui saaja rollis.

KALJUKITS


Armastus. Kallim vajab sinu sisemise jõu puudutust. Seda sul ju jagub! Töö. Mõningad paratamatud muutused tööl toovad üldkokkuvõttes häid tulemusi. Raha. Stabiilsete numbrite aeg.