Kas olete õnnelik?
Ma arvan, et sellist küsimust ei küsitagi, sest see on nii suhteline... Praegu olen õnnelik, aga võib-olla vaatan tunni aja pärast mõnda kur­ba filmi ja emotsioon muutub. Inimese elu ongi emotsioonide mäng. Olen alati õnnelik, kui mu juures on mulle tähtsad inimesed.

Kuidas lapse sünd te elu muutis? Millised on nüüd igapäevarituaalid?
Praegu panen oma plaanid paika, arvestades pojaga – kuidas ta ärkab, millal on vannitamine, magamaminek jms. Olen tema biorütmides.
Minu enda rituaalid? Praegu on kõige olulisem uni, et saaksin välja magada. Värske õhk ja jalutamine on ka tähtsad. Käime lapse ja koeraga metsas, siin on ilus männimets. Saun aitab samuti lõõgastuda. Nii et kõige tavalisemad asjad.

Mida olete oma pojalt õppinud?
Kannatlikkust. Ma ei arvanud, et suudan olla nii kannatlik. Või et võiksin olla hommikuinimene. Kunagi ei meeldinud mulle hommikud, sest mulle ei meeldinud ärgata, kõik teadsid, et mind ei tohi siis tüüdata. Praegu aga on hommikud mu lemmikud! Minu lemmikaeg on kell 12, kui me pojaga ärkame. Jääme siis veel vei­dikeseks voodisse, räägime maailma asjadest. Kõik emad saavad sellest aru – kui tuleb laps, toob ta armastust, mida sa varem ei ole kogenud, see on teistsugune, tingimusteta armastus.
Ja mu poeg on õpetanud ka, et iga hetke tuleb nautida, elada siin ja praegu.