Läbi terve aasta on Jupiter ka kvadrandis Kalades paikneva Neptuuniga, mis kulmineerub kolmel korral: 13. jaanuaril, 16. juunil ja 21. septembril. See kaunis aspekt – otsekui vendade Grimmide muinasjutt – peaks pakkuma ohtralt visioone neile, kes tegutsevad filmikunsti, muusika, reklaami või moe alal. Samas on see suurejooneliselt ebapraktiline. Mida mastaapsemad on plaanid, seda valvsamalt tuleks kontrollida, et vundament poleks rajatud vesiliivale.

Uraani uus asetus Sõnnis märgib muutusi panganduses, põllu­majanduses, kinnisvara- ja toiduäris, aga laiemalt ka selles, kuidas tasustame teiste tehtud tööd ja mida ootame ise oma tööandjatelt. Muutused ei tule lihtsalt, sest karmikoelised Saturn ja Pluuto (mana silme ette midagi planetaarse Imre Araka laadset) liiguvad tihedalt üksteise kannul Kalju­kitses. Viimati oli selline seis 1982. aasta novembris, kui suri Brež­nev. Võib oletada, et mingit laadi murrangut maailmakorras või -majanduses on oodata ka 2020. aastal, mil jõuab kätte täpne konjunktsioon.

Kuid vankugu valitsused või varisegu kapitalism – inimesel peab olema kodu, kus leida turvatunnet. Kuu Põhjasõlme liikumine Vähi märgis paneb mõtlema traditsioonide ja suguvõsa rollile me elus ning otsima hõimlaste tuge. Samuti vabadust, kui kohtame mittemõistmist nendelt, kes meile bioloogiliselt kõige lähedasemad.