Daami tagasi­tulek

.

Retrohõnguline daamimood kopeerib 1970ndate ja varaste 1980ndate stiili. Mustriline siidkleit, heast villasest volditud seelik, seoskaelusega pluus, kaelasall, kena üleõlakott ja sirge säärega kõrge kontsaga saapad. Kõik nagu kord ja kohus, kuid siiski väikese knihviga.

Hüva nõu:

Sobita midiseeliku pikkus endale meeldivaks: kas pisut alla põlve või kuni poole sääreni. Proovi ka voltidega püks­seelikut. Pikemate krae­nurkadega pluusi peal kanna keha järgi istuvat kampsikut.

Riided ja saapad Humana Vintage ja erakogu.

740aastane Haapsalu ootab stiiliteadlikke septembris toimuvatele nostalgiapäevadele.

Aeg särada

.

Kes ehteid armastab, ärgu lasku end häirida loosungist less is more. Hoopis rohkem on parem! Mitmekordsed kaelakeed komplektis suurte kõrvarõngastega sobivad avarasse kleidikaelusesse ja ka kirjatud kampsunile. Käevõrusid pole kunagi küllalt. Litritest pluus ja sädelusega seelik ilmutavad end argigarderoobis.

Hüva nõu:

Disaineriehtel on püsiv väärtus, kuid lubatud on ka võltsbriljandid ja bling-bling. Avasta kirbuturgude “kullaauk”, alustuseks piisab prossist. Kanna litritoppi viigipükstega ja sädelusega seelikut pintsakuga.

Kõik ehted Marita Lumi kollektsioonist. Kõrvarõngad 40–500.-, käevõrud 90–20 000.-, kaelaehted 85–15 000.-, prossid 45–200.-

Sügiskaamost ravivad nii enda hellitamine ehete kui ka spaavanniga.

Pigem vähem

.

Minimalistlik stiil kiikab meeste garderoobi. Ka kleidid ja seelikud on dekoorivabad. Lakoonilisus pole siiski sama mis igavus. Perfektsel pintsakul on topeltreväärid, pükstel erilised käänised, oversize-mantlil ehmatava klapiga taskud.

Hüva nõu:

Laitmatu rätsepapintsak on hädavajalik ese nii pükste kui ka kleidiga kandmiseks. Markeeri ülemõõdulise jaki taljet laia vööga. Proovi ka peenvillast plisseeseelikut ja puhvpükse.

Pintsak 2.-, kleit 2.- (Humana Vintage)

Peeglike-peeglike seina peal, kas hallimast hallim võib olla kallimast kallim?