KOLLANE oma kõigis nüanssides valitseb täies ilus, kui seda kanda pealaest jalatallani, näiteks plisseeritud peokleidi või täiskomplektis pükskostüümina. Lisandiks kollast värvi kingad, käekott ja päikeseprillid, kas kollaste klaaside või raamidega. Kuid piisab ka vähemast – narmastega ääristatud minikleidist, batikmustrilisest T-särgist, asümmeetrilisest midiseelikust. Peaasi, et päike meie keskelt ei kaoks!

Hüva nõu

Kanna kollast koos valge ja pastell-toonidega või vali aktsendiks must, mis ei domineeri.

Mantel 159.90 (Ivo Nikkolo), saapad 49.99 (Tallinna Kaubamaja).

Kerge kui õhk, läbipaistev kui vesi

LÄBIPAISTEV on vallutanud kevadised tegumoed asjalikest kuni paduromantilisteni.
Läbipaistvad on vihmamantli kilest kapuuts, A-lõikelise kleidi ülaosa ja piduliku seeliku siidist siilud. Ka kontoripintsaku all võib vilkuda frivoolselt läbikumav särkpluus! Moekaks ekshibitsionismiks sobib õhuke gaas, õrn pits, auguline broderii või võrgukanga võrgutavad silmad.

.

Hüva nõu

Kanna läbipaistvat kihtkihilisena alumise riide peal. Vali läbipaistva pluusi või kleidi alla soovi korral kontrastset tooni, kuid asjaliku tegumoega pesu.

Kirjud püksid 129.99, triibuline jakk 269.99 ja püksid 189.99 (Tallinna Kaubamaja), valged sandaalid 19.90 (NS King), valged saapad 29.90 (Reservedi e-pood), nagi 550.- (Artek), seinakell 50.-, tool 299.- ja riiul 639.- (BoConcept).

Kui värve on liiast

Elu olgu küll värviderohke, kuid mood võib vahel olla vaid MUSTVALGE. Sel kevadel on rõhk hõredal lillkirjal ning käe- ja pintslijoonega kritseldatud graafilistel mustritel, unustamata muidugi täpilist. Must on valge peal mõjus nii suurte detailidena kui ka vaid tillukese triibuna. Vastupidi samuti. Valged jalanõud musta suka juures pole enam ammu tabu!
.

Hüva nõu

Jaga riietuse proportsioonid mustvalgeteks värvi-plokkideks. Kombineeri mustreid omavahel. Hoia kogu look mustvalgena.