Neiupõlves töötas Sandra küll ettekandja ja koristajana, küll diskotantsija ja koertejuuksurina, kuni lõpetas Sanford Meisneri juures teatriõpingud. Ta osales teatrikursustel New Yorgis ja tegi kaasa tudengifilmides. Pärast mitmeid tähelepanuta jäänud filmitöid jõudsid viimaks kätte edukad 1990ndad, mil osatäitmised filmides “Kiirus” ja “Unine eksitus” lennutasid põneva välimusega näitlejanna Hollywoodi tähtede sekka.

Abielud ja armuafäärid


Bullocki armuelu on kulgenud tõusude ja mõõnadega. Pärast lörri läinud suhteid hilisema Oscari-võitja Matthew McConaugheyga (“Elujanu”) ning Kanada päritolu näitleja ja muusiku Ryan Goslingiga (“La La Land: California unistused”) abiellus ta 2005. aastal ettevõtja Jesse Jamesiga. Ühtlasi sai Sandra mehe kolme lapse kasuemaks.

Jessega abielus olles kiitis näitlejatar miljonilise publiku ees auhinda vastu võttes saalis istuvat meest: “Sa näed selles šikis ülikonnas hea välja. Ma armastan sind nii väga, sa oled paganama kuum, ma tahan sind!” Siirale ülestunnistusele järgnes rahva vaimustunud aplaus.