Peolaua HITT | Klassikalised täidetud munad
Täidetud munad on iga peolaua hitt. Klassikaline täidis maitseb nii suurtele kui ka väikestele. Võid aga täidisesse lisada ka vürtsikilu, krevette, oliive, kalamarja, suitsulõhet või tuunikalakonservi ning kaunistada munad peolauale panekuks täidise staarkomponendiga.
Neljale
4 keedetud muna
4 keedetud vutimuna
4 sl paksu majoneesi (nt Hellmann’s)
1 tl sinepit
soola
soovi korral veidi küüslaugupulbrit
Kaunistuseks:
kollast või punast paprikat
värsket peterselli
Koori munad ja lõika pikuti pooleks. Võta munakollased välja, pane kaussi ja peenesta kahvliga. Sega majoneesi ja sinepiga, maitsesta soola ja soovi korral ka küüslaugupulbriga. Aseta munavalgepoolikud serveerimisalusele üksteise kõrvale. Tõsta täidis teelusikaga munavalgepoolikutesse. Kaunista paprikast lõigatud kolmnurkade ja petersellilehekesega. Paku kohe või kui teed varem valmis, hoia serveerimiseni toidukilega kaetult külmas.