Nendest lugudest ilmnevad tihti ohumärgid, mille ees naised on pimedad. Sageli on tegu naistega, kes pole kodunt kaasa saanud piisavat väärtustunnet ega oska seetõttu oma olukorda adekvaatselt hinnata.

Maagiline trikk, mis aitab vältida tarbetut südamevalu, on aeg. Paljud inimesed tahavad kõike saada hästi kiiresti, kohe praegu, ja on kärsitud. Kiiruses pole iseenesest midagi halba, aga kui see tuuakse suhtesse, kus on vaja aega, võib kiirus saada hukatuslikuks. Naised võivad oma peas teha juba kolme päeva jooksul otsuse, et tema on mu prints valgel hobusel. Aga enne, kui oma südames pühendud täielikult suhtele, õpi inimest tundma. Vaata, kas ta üldse väärib sind ja su väärtuslikku aega.

Paljud naised on nii armastuse- näljas, et see paneb nende silme ette muinasjutufiltri, mis näitab igat vastutulevat konna printsina. Kahjuks mõni neist on sõnast “mees” väga kaugel. Poisikesest saab mees alles siis, kui ta sõna ja tegu lähevad kokku ning kokku­lepped peavad. Kes mitte ainult ei räägi, et talle meeldib hoolivus ja lahkus, vaid kohtleb ka ise oma partnerit hoolivalt ja lahkelt.