“Poja ilmaletulek kestis palju tunde, see oli minu jaoks tuhande mõtte ja tunde läbi­töötamise süvaaeg,” räägib Joel veel pool aastat pärast suur­päeva vaimustunult. “Nabanöör? Jah, mina lõikasin läbi! Aga sel ajal toimus mu peas ja ruumis nii palju erakordset, et see lõige oli võrreldes tõsiasjaga, et Ema ei võtnud vastu ühtki pakutud valuvaigistit ega elamuse tuimestit, üsna väike asi...” Ostratid viibivad võimalikult palju oma Tartu-kodus, mitte Tallinnas, kus küll head sõbrad on valmis neile peavarju pakkuma, aga Tallinn on... siiski Tallinn.

Joel on uude ajastusse toonud vana hea nimega Werneri kohviku. Seda käima tõmmates oli ta tunduvalt algajam kui praegu oma kolmeteistkümne toidukohaga ja tundis tohutut austust ajaloo vastu. Seda õnnelikum on ta, et just Wernerist said alguse kõikjale üle Eesti levinud jumalikud koogid. Koos kolme partneriga peetakse tervet Gustavi kohvikute ketti, ülejäänud toidukohad on Caffe Truffe, Cookbook, Keller, Umb Roht, Meat Market, Rahwa Resto ning suvebaar Väike Kuuba. Tartu aparaaditehase õuel on Joelil kõrvuti teiste edumeelsete tondilosside teisendajatega Kolm Tilli, kus Itaalia puuküttega saviahjus valmivad ehtsad kvaliteetpitsad.