1.  Sul on väga kõrged sihid

Kui sihid väga-väga kõrgele, kuid ei taba märki, on suur tõenäosus, et maandud kuhugi sihtmärgi lähedale. Kui sa aga kõrgeid sihte ei sea, pole sul lootustki kuigi kaugele jõuda.

2.  Sul on avatud meel

Sa ei karda uusi ideid ning tead, et konservatiivne mõtteviis ei inspireei saatust ega aktiveeri kujulusvõimet. Edukad inimesed häälestavad pidevalt oma suhtumist rahasse, õnne ja edusse.

3.  Hindad oma väärtuslikku aega

Sa mõistad, et sinu aeg on kallim kui raha. Ilmselt sa palkad inimesi tegemaks asju, mida sa ise nii hästi ei valda, või mis röövivad sult liialt aega.

4.  Sa naudid eesmärkide seadmist ja nende saavutamist

Kui sa oled krooniline eesmärgipüstitaja, on sul miljonäri mõtteviis. Peter Voogd on öelnud: „Miljonit ei teenita kogemata. Kui see pole eesmärk, siis sa seda ka ei saavuta.“

5.  Sa oled optimistlik ka tagasilöökide puhul

On piisavalt palju inimesi, kes on rikkaks saanud ka hoolimata oma esialgsest vaesusest, näiteks Harry Potteri raamatute autor J. K Rowling, kunagine üksikema, kes elas riigi toetustest. Rikas inimene mõtleb: „mina loon oma elu ise“, vaene inimene aga: „minuga juhtub nii, ma ei saa midagi sinna parata“.

6.  Sa tead, mis maailmas toimub

Kui sa loed hommikuti sotsiaalmeedia asemel uudiseid, oled miljonäri-tüüpi.

7.  Tee endast olenev

Sa elimineerid kõik põhjused, miks oled vaene. Bill Gates on öelnud: „Kui oled sündinud vaesena, pole see sinu viga. Kui aga sured vaesena, oled ise süüdi.

8.  Otsi omale edukas mentor

Ära piira ennast ebaedukate inimeste mõttemalliga. 68% ameerika biljonäridest on oma varanduse ise kasvatanud, mitte pärinud. Paljudel neist olid õpetajad ja mentorid. Küsija suu peale ei lööda.

9.  Väldi võlgu, mis ei kasvata su sissetulekut

Tee omale reegliks, et sa ei võta võlgu, kui  see ei teeni sulle raha. Võlgu võetud raha kasuta ainult investeerimiseks ja rahavoogude kasvatamiseks.

10.  Säästa ja investeeri

Pane igast oma sissetulekust kõrvale 10-20% kontole, mida sa ei puutu mingil juhul. Uuri investeerimisvõimaluste kohta ja alusta pikaajalist investeerimist väikese riskiga indeksitesse või fondidesse. Teenitud tulu investeeri uuesti.

Allikas: Lifehack.org