1.  Küsi nõu

Kui kaasad mehe oma oluliste otsuste tegemiste protsessi, näitad sa talle, et usaldad tema tarkust ja pead lugu tema seisukohtadest.

2.  Jäta meelde tema soovid

Meenuta, kui oled ise midagi poole sõnaga maininud või kusagile suunas õhanud ja sinu kaasa  on su soovid täitnud? Tundsid ennast erilisena, sest ta esiteks kuulas sind ja teiseks nägi vaeva, et su soovid täita. Vasta talle siis samaga.

3.  Kiida oma meest teiste juuresolekul

Lase nii oma mehel kui tervel maailmal kuulda, kui õnnelik ja uhke sa oled tema üle.

4.  Mõista tema tööd

Ela kaasa oma mehe tööalastele sündmustele. Kui tal on tööl raske, võid sina olla ainuke toetus tema jaoks sel kurnaval ajal. Ära kunagi vähenda tema töö tähtsust – miski pole mehe enesehinnangule suurem hoop.  Tunne huvi tema töö saavutuste ja probleemide vastu ja usu temasse.

5.  Ole avatud

Kuula oma mehe arvamusi ja otsuseid. Ära kuuletu pimesi, vaid ole avatud tema vaatenurkade suhtes. Selle asemel, et angekaelselt oma seisukohtadest kinni hoida ning tema omad sõelapõhjaks tulistada, hoia keel hammaste taga ning enne kui vastad, seedi saadud informatsiooni. Näidates oma mehele, et respekteerid tema seisukohti, isegi kui ei nõustu nendega alati, väärtustad sa teda.

6.  Väljenda oma kiindumust sõnades

Võibolla usud, et ta tunneb seda niigi,aga tegelikult jääb sellest väheks. Sa ei usu, kui suur jõud on sõnal.

7.  Väljenda oma kiindumust sõnatult

Näoilmed, liigutused – sinu kiindumuse ja armastuse jaoks on tuhandeid väljendusviise. Uuringud näitavad, et mehe ja naise vahelises kommunikatsioonis on vaid 5% sõnu, ülejäänud moodustavad hääletoon, näoilmed ja kehakeel.

8.  Toeta teda eesmärkide saavutamisel

Võib-olla ta ilmtingimata ei räägi neist ja sa paned neid ise silmanurgast tähele. Ole tähelepanelik ning nii toetav kui võimalik, olgu eesmärk siis tööalane, mõni hobi, sport või kehakaal. Mine temaga võistlustele, näitustele, innusta teda, kui ta kipub alla andma ja kiida rohkesti saavutuste puhul.

9.  Palu vabandust

Vahel on raske tunnistada, et oled eksinud. Ära oota, kuni olukord lahtub iseenesest või heida vabandust üle õla. Näita, et hoolid ja näita oma lugupidamist ning armastust.

10.  Kokkuvõttes

Vahel võib su kaasa sind solvata, vahel närvidele käia, kuid armastus on sellest üle ning suudab pahameele tagant näha seda meest, kellesse sa armusid ja kiindusid. Oma meest toetades ei täida sa mitte ainult tema vajadusi vaid kasvatad ka teie suhte tugevust ning täidad iseenda vajadusi ja ootusi.