1.  Ta suunab targalt mehe isiksuse arengut

Võib-olla oled sa olnud varasemalt agressiivsem, äkilisem, kuid õige naise saabumisel sinu ellu, on sinus toimunud muutus. Oled ambitsioonikas ja järjekindel, sul on selge siht. Armastatud naine on aidanud sul leida enesekindlust ning just tema on see, kelle toel on sul lihtne iseendasse uskuda

2.  Ta armastab sind kogu südamest

Siin pole mingit kaheti mõistmist. Ta kas armastab sind või mitte. See, kuidas ta hoolitseb pisiasjade eest sinu heaks, on alati sinu kõrval, see, kuidas ta vaidleb sinuga su halbade harjumuste üle, kuidas ta kunagi ei unusta sulle näidata oma armastust. Ta on see eriline inimene, kes vajab samamoodi sinu armastust.

3.  Sinu koht tema elus on püha ja puutumatu

Ta kohtab oma elus teisi mehi igal sammul, kuid see ei mõjuta teda kuidagi. Ainus, mis talle tähendab, on see, mida mõtled temast sina. Sinu koht tema elus on püha ja puutumatu, oled kindlas kohas.

4.  Ta on kirglik ja motiveeritud

Lapsed, kodu, toidukauplus, sina, hobid  – kõike seda jõuab ta oma päevatöö kõrvalt. Ta on kõik see, mis tähendab sinu jaoks kodu.

5.  Vahel on ta häbelik

Isegi pärast aastatepikkust suhet on hetki, mil ta tunneb end sinu ees häbelikuna kui 16aastane tüdruk. Tunned selle naeratuse ära. See on tema armastus sinu vastu, mis seda tekitab.

6.  Ta tunneb iseend ning ta armastab tüdrukut, kelleks ta jääb elu lõpuni

Ta on kindel oma väärtushinnangutes ning oma uskumistes. Ta on teie elu hästi korraldanud, siiski vahel käitub ta vallatu tüdrukuna. Ta võib laulda ooperit või pööraselt tantsida, imiteerida mõnd teie ühist tuttavat – kõik see pöörasus sunnib sind teda armastama.

7.  Ta hoolib su perest

Tema päev algab mõttega, mida valmistada hommikueineks, Ta hoolitseb su vanemate ja laste eest, luues emotsionaalse ja vaimse toe igale kui viimsele pereliikmele. Tema hool on teie pere selgroog.

8.  Ta võtab omaks sinu hobid

Selle asemel, et minna tüdrukutega välja nagu vanasti, võtab ta aja maha ja vaatab koos sinuga jalgpalli. Ehkki ta ei pruugi teada sinu hobist samavõrd kui sina, on ta valmis õppima. Ka sina võiksid teinekord millestki loobuda ning osa võtta tema hobidest.

9.  Ta jätab sulle ruumi

Ta mõistab su vajadusi ning usaldab sind. Ta mõistab, et sul on kiire või sul polnud võimalik tema kõnele vastata. Ta teab, et su töö vajab rahus keskendumist ning, et vahel tahad sa veeta aega koos sõpradega. Sul on tema usaldus ja luba võtta aega iseendale.

10.  Ta teeb kompromisse

Kompromisse peavad suhtes tegema mõlemad, kuid on siiski imetlusväärne, et ta loobub nii mõnestki asjast teie suhte kasuks, olgu siis tegemist mõne unetunniga, puhkuseplaaniga või koguni ihaldatud tulevikuplaaniga. Loodetavasti oskad väärtustada kõiki neid loobumisi.

11.  Ta ei unusta tähtpäevi

Tal ei unune sinu sünnipäev ega teie ühine aastapäev, samuti peab ta oluliseks sinu vanemate-õdede-vendadega seotud tähistamisi. See on selge märk, et oled talle kallis.

12.  Ta on küll tundlik, kuid tugev!

Ta on tõeline kaasaegne naine. Tema tundliku ja õrna kesta all on tugev ja võimas naine, kes suudab hakkama saada kogu maailma eest hoolitsemisega, ehkki vahel näib see võimatu ülesandena ning lõpeb pisaratega. Sa oled ehk ainuke inimene, kellele ta saab oma nõrkust näidata. Ta vajab sinu tugevust ja toetust neil hetkedel, kuniks ta on jälle tugev.