Kui see olukord tundub sulle tuttav, tasub siiski säilitada kodurahu ning appi võtta oma naiselik kavalus. Luba mehel tunda, et ta on sinu kangelane, kui ta teeb neid asju, mida sa temalt ootad.

Kui soovid, et su kaasa võtaks ette ja saadaks korda midagi sulle meelepärast, võid valida, kas mõni alljärgnevatest nippidest võiks teda selleks ajendada:

1.  Osuta oma tänu toidu ja lähedusega

Järgmine kord, kui su mees saab toime millegagi, mida sa oled väga igatsenud, valmista talle tema lemmiktoitu või täna teda oma lähedusega. Sinu meeldiv lähedus ja maitsev kõhutäis saadavad mehe ajule sõnumi, et oma naisele vastutulek on üks väga meeldiv tegevus. Ning ta teeb seda veel.

Sellega liiale minna aga siiski ei maksa. Seks pole siiski mõeldud abikaasa kontrollimise tööriistaks, vaid teie omavahelise sideme hoidjaks. Miski pole mehele motiveerivam, kui tema naise tänu talle kõige meeldivamal moel. Peagi võid avastada, et su mees toimetab juba ilma palumata.

2.  Küsi otse

Ei tasu pahandada, kui mehed ei loe sinu soove õhust ning ei taipa ka vihjetest. Küsi otse. Selle asemel, et öelda „Ma olen nii väsinud, ma sooviksin,et nõud ennast ise ära peseksid,“ ütle, et „Kas sa palun peseksid ise täna nõusid, kuna ma olen täiesti kurnatud tänasest päevast. Oleksin väga tänulik su abi eest.“.

3.  Ütle, et vajaksid ainult kuulajat

Paljud tülid saavad alguse sellest, et naine kurdab mehele oma muresid, vajades ainult kedagi, kes ta ära kuulab. Kuid mees, rumaluke, hakkab pakkuma kohe lahendusi, mida keegi temalt ei küsinud. Mehed on orienteeritud lahendustele, eriti, kui naine, keda ta armastab, on hädas. Mees tahab oma  naise tuju paremaks teha, kuid see ei toimi, kuna naine ei tahtnud lahendusi. Et vältida lisanduvat pahameelt, ütle oma mehele juba eelnevalt, et sa ei taha mingeid lahendusvariante, ainult ärakuulajat.

4.  Kõnele TEMA armastuse keeles

Mõni eelistab füüsilist lähedust, mõni sõnalist kiindumuse kinnitust. Teised näevad armastust mõnes muus kohas. Võti panna armastatud mees tegema, mida sina temalt ootad, peitub just siin. Avalda talle armastust tema armastuse keeles, eriti, kui ta teeb seda, mida sina temalt ootad. Sa ei pea pettuma,varu kannatust ja kõik hakkab liikuma õiges suunas. Peagi üllatab ta sind millegagi, mida sa isegi ei osanud oodata!

Allikas: Familyshare.com