Kui su elu on tempokas ja tunned end pidevalt ebamugavalt või erinevates olukordades kohatuna , võta aeg maha, mine loodusesse,  mediteeri, tee hingamisharjutusi, mis teevad imet sinu vaimse seisuga. Lülita end oma argikeskkonnast välja – tunned end palju reaalsemana kui lähed korraks eemale „päris maailmast“.

2.  Sa ei hooli oma tervisest

Kui tarbid ülemäära toitu, alkoholi, arstimeid või muid aineid lohutuseks, siis ei kanna sa oma tervise eest ilmselt piisavalt hoolt – see on selge märk sellest, et sa ei armasta ennast nii nagu võiksid, vaid oled sõltuv pidevate stressorite mõjust. See võib viia ajapikku suurte terviseprobleemideni. Võta ennast kätte – keegi teine ei tee seda sinu eest.

3.  Sa tahaksid enda eest põgeneda

Tunned end oma kehas otsekui lõksus. Enese eest jooksmine pole aga lahendus, kuna päeva lõpus oled peegli ees ikka sama inimesega silmitsi. Proovi vaadata end positiivsemas valguses, tee tööd terve minapildi nimel, leida lahendusi probleemidele, mida sa endas näed.keeskendu om headele omadustele ning õpi armastama oma ebatäiusi.

4.  Sa oled ebaterves suhtes

Kui oled mürgises, ebastabiilses või vägivaldses suhtes, ei armasta sa end tõesti ilmselt piisavalt. Suhe peaks mõjutama positiivselt sinu elu ja heaolu. Peaksid muutma oma suhtumist iseendasse, kuna me tõmbame ligi ainult neid inimesi, keda usume end väärivat.  Kas väärid paremat kui ebaterve suhe? Kui arvad nii, siis oled juba õigel teel.

5.  Kas tunned end elust eemaldununa?

Kui sa ei tunne elu vastu huvi ega kirge, peaksid vaatama sügavamale enda sisse ja leidma üles põhjuse, miks see on nii. Kõik me väärime täisväärtuslikku elu selle kõigis värvides ning sa võlgned endale elamisväärse elu. Mõtle, mis teeb sind tõeliselt õnnelikuks, tee endast olenev, et võiksid seda elu elada ja mitte leppida vähemaga.