On üllatav, kui paljud postitavad enesest fotosid peomeeleolus, pärast mitut klaasi alkoholi. Ehkki sul endal oli lõbus, ei näita see teistele sind just parimast küljest, olukorras, kus sa vaevu suudad mõlema silmaga korraga fikseerida ühte punkti. Kustuta igaveseks pildid, kus oled švipsis.

2.  Teise päeva pildid

Ka järgmisel päeval pärast pidustusi tehtud fotod kuuluvad samasse kategooriasse. Tühjad pudelid, sassis ruumid, räpased, kortsunud rõivad ja väsinud pilk ei ole sõnumid, mille abil tahaksid leida oma tulevast.

3.  1990ndate nostalgia

Kui su välimus pole muutunud, siis võid endast postitada ka paari aasta taguse foto. Kuid vana foto puhul tekib küsimus, miks sa peidad oma praegust mina. Kas sa pole endaga rahul? Leia üles oma enesekindlus ning saavuta hea läbisaamine just sellise endaga nagu praegu oled.

4.  Väljakutsuv poos

Professionaalse fotograafi tehtud foto on kahtlemata hea lahendus, kuid unusta sealjuures väljakutsuvad või kunstlikud poosid. Keegi ei usu seda, see pole veenev ega veetlev. Kunstlikud asendid kipuvad peitma ebakindlust ja meeleheidet ning tekitavad vaatajas tõrget. Ole see, kes oled, mida hooletum ja loomulikum, seda parem.

5.  Täiuslik keha

Kui sul on ilus keha, on see muidugi tore. Kuid seda rõhutades võid jätta mulje, et sul muid väärtusi polegi peale keha ning jätta endast odava ja labase mulje. Ära postita endast poolalasti pilte, samuti unusta jõusaalis, aeroobikatrennis või rannaliival poseeritud fotod.

6.  Turistifotod

Kui sa pole just professionaalne fotograaf, siis kedagi peale sinu enda ei huvita ka sinu reisipildid stiilis mina ja püramiid.

7.  Poosetamise pildid

Fotod, millel hoiad käes Shakespeare sonette ei tee sind kuidagi targemaks, vaid näitavad, et sa teeskled olevat keegi, kes sa tegelikultpole. See pole kuidagimoodi atraktiivne, hoopis vastupidi.

8.  Mina ja kuulsus

Võib-olla on see sinu elus suur hetk kui saad ühe pildi peale koos oma Tanel Padariga, kuid sinu tulevasele kaaslasele võib see näida veider ihalus. Jaga pilti oma sõpradega, kuid ära postita seda sotsiaalmeediasse avalikult.

9.  Fotod eelmisest elust

Ükskõik, kas oled fotol oma eelmise kaaslasega või oled ta pildilt enam-vähem välja lõiganud, nii, et ainult tema käsi on fotole jäänud, kumbki neist variantidest pole hea. Kustuta oma eks nii oma piltidelt kui elust ning mine edasi iseseisvalt.