Maria Avdjuško: Ilu on mõistatus. Kindel on see, et igas naises on midagi ilusat! Enda kohta võin öelda, et välimus on päeviti muutuv. Isegi silmade värv. Lava-kogemusest tean, et ilusat naist on võimalik mängida.

Kuidas meeldisid uued Max Factori tooted?

Väga head olid peitekreemid!

Mis on sinu meigirutiini alustala?

Ega mul erilisi ilurituaale pole. Meigin siis, kui aega jääb. Selliseid uusi sõnu nagu primer ja concealer kuulen tavaliselt tütre käest.

.
.
Katrin Sangla, Max Factori esinduskunstnik: “Nahka hooldavate koostisainetega rikastatud tooteid kasutades saad samaaegselt rõhutada oma unikaalset ilu ja hoolitseda naha eest. Helendust lisav, niisutav aluskreem loob meigile täiusliku põhja. Kanna Max Factor Radiant Lifti jumestuskreem sõrme-otstega nahale ja tupsuta tõstva efekti saavutamiseks silmade alla Radiant Lifti peitekreemi. Tõeliselt puhanud ja särava lõpptulemuse annab näojooni rõhutav Miracle Glow Duo Pro Illuminator.”
.
Kasutatud tooted: niisutav meigialuskreem Max Factor Miracle Prep, sära andev, hooldav ja kauapüsiv jumestuskreem Radiant Lift (50 Natural), peitekreem Radiant Lift (02 Light), kinnistav sprei Lasting Performance, niisutav ja külluslik huulepalett Lipfinity (04 Reds), ripsmetušš Volume Infusion (Black), lauvärvid Nude Palette (01 Cappuccino Nudes). Tooted saadaval Tallinna Kaubamajas.
.
.
Jaga
Kommentaarid