2.  Kui kallimaga tekib tuline vaidlus, mis ei taha lõppeda, siis selle asemel, et pilduda haavavaid sõnu, kallista  või suudle teda.

3.  Kui su perele või sõpradele ei meeldi sinu unistuste prints, võta see teadmiseks ning kui nende argumendid ei vasta tõele, neutraliseeri need väited oma peas, muuda see info armastavaks energiaks ja saada see oma peas tagasi nende suunas.

4.  Kui avastad, et sa paned oma armastatule midagi pahaks või kurdad tema üle, pea väike paus ning arutle, mis tunne sul oleks, kui käituksid samamoodi iseendaga. Proovi need tunded enda sees neutraliseerida ja muuta armastavaks energiaks, jagades seda oma kallimaga.

5.  Kui sinu sees tõuseb pinnale rahulolematus või protest oma kallima vastu, küsi endalt, mida on sul sellest õppida ning võta seda kui õppetundi.

6.  Kultiveeri kirge oma armsama vastu läbi jätkuvate seikluste, naeru, südamega suhtlemise ning oma hinge juhatuse.

7.  Tuleta omale meelde, miks sul on põhjust selle armastuse eest tänulik olla.

8.  Näita kallimale oma armastust nii palju kui võimalik – see kütab ja köidab jahtunud suhte jälle kuumaks armastuseks.

9.  Suhtu oma kallimasse kui oma parimasse sõpra.

10.  Kui armastus on tõesti kustunud, teadvusta seda kui kingitust, mis on su elus olnud ning lase sellest soojalt ja lugupidavalt lahti.

11.  Kui su kallim ei vasta armastusele, ole tänulik nende tunnete eest, mis on sinus tekkinud ning lase sellest suhtest lugupidamise ja soojusega lahti.

12.  Kui su kallim vastab armastusega, juubelda nii nagu üks armastust täis süda selleks suuteline on ja täida selle säraga ka kõigi nende elu, kes sinu ümber seisavad.