„Mida vähem sa hoolid inimestest, kes su kallal hauguvad, seda toredam su elu on, sest tegelikult on väga palju ka neid, kes toetavad sind salamisi.“ annab Marju saates nõu neile, kes tunnevad end halvasti, kui ümberolevad inimesed neid pidurdavad või kuidagimoodi takistada püüavad, püüdes süstida kuulajatesse pisutki rohkem enesekindlust ja eneseteadlikkust.

”Oma õiguste eest tuleb seista ja soovide nimel tegutseda. Kui sa näed, et mingi olukord hakkab kujunema sulle ebasoodsaks, siis võta midagi ette, mitte ära jää ootama selgust kivikestelt või horoskoobilt. Ja kui sulle kõnnib tänaval vastu mees, kes su tähelepanu köidab, siis mine ja ütle talle seda – kohe!” selgitab Marju saates.

Kui jutt läheb üle naiste ja meeste omavahelise dünaamika peale, siis lisab Marju omalt poolt paar mõtet.

„Enesekindlad naised tõmbavad alati mehi ligi. Sa võid olla koledam ja paksem kui teised, aga mehed armastavad samamoodi. Nad saavad aru, et isegi kui selle naisega kutsikad tulevad, siis vähemalt SEE emalõvi ei viska kõiki instrumente maha. Need on primitiivsed instinktid, mis meie käitumist mõjutavad.“ ütleb Marju.

Kuula saadet Delfi Taskust ja saa teada, kuidas kasvatada eneseteadlikkust ja kuidas olla enesekindlam.