Ütlesid kord, et ei jaksa enam seda meeletut töökoormust taluda ja võtad aja maha. Kas oled võtnud?

Tookord ma ei lahkunud mitte niivõrd Draamateatrist, vaid Tallinnast. Kolisin Pärnusse. Mul sai Tallinna melust kõrini. Mis ei tähenda muidugi, et mul vähem tööd oleks.

Just! Sa paned ju nagu orav rattas edasi! Ega sa vist puhata oska?

Mitte eriti... Mängin menukomöödias “Mitte praegu, kallis”, millele Endla teatris tormi joostakse. Ja “Tramm nimega Iha”. Puhkust on keeruline võtta, nii palju huvitavaid pakkumisi tuleb peale. Sellegipoolest oskan ma juba paremini puhata kui mõned aastad tagasi. Mingid asjad ütlen ära ka, et oleks vähemalt mõni nädal aastas vaba. Jõuga jätan mingi perioodi puhkamiseks.

Samas söön praegu oma sõnu, sest see suvi on jälle täiesti hullumeelne. Uuesti mängime suvelavastust “Aadama õunad” Naissaarel. Hardi Volmeriga uue filmi võtted. Samal ajal on mul Pärnu Endla teatris proovid uue sügisese tükiga ja see kõik juba viitab sellele, et vaba päeva mul suvel ei olegi...

Juhid ju ka saateid. Teed seda tööd meelsasti? Igal juhul tuleb sul see väga hästi välja.

Meelsasti ei ole päris õige sõna, sest see on keeruline töö. Eriti kui teed seda üksinda. Ootamatult raske töö tegelikult. Kontsentratsioon peab saate juures olema nii määratu, täielik, absoluutne. Seal ei saa hetkekski tähelepanu hajuma lubada -  sa pead haldama kõike! Kui me räägime Näosaatest, siis kogu see suur hulk – võistlejatest peategelased, kohtunikud, publik – tegelikult on see etendus, mida mina pean suutma üleval hoida. Kui end lõdvaks lasta, siis kogu saate pinge kaob. Ma pean hoidma tempot, pean teadma, kus, millal ja mis toimub. Et selle kõige vahel saadet koos hoida - see nõuab täielikku keskendumist.

Saadet juhtides on sul võluv omadus – sa südamest ise naerad kaasa. Raivo E. Tammega naersite koos pidevalt.

Muidugi, sest ta oligi naljakas!

Eesti Laul saadet juhtisite Ott Sepaga ja teie vahesketšid tekitasid furoori. Saite vatti ka selle eest? Ja ma ei mõtle anonüümseid netikommentaatoreid, vaid ülemusi.

Me saame igal pool ja koguaeg vatti. Aga kes on ülemused? Mul ei ole ülemusi, mul pole neid kunagi olnud.

Tekkis huvi artikli vastu?

Osta juuli ajakiri mugavalt koju juba täna! Värske Eesti Naine jõuab sinu postkasti 2 päeva jooksul. Suundu ostma!