Miks valisid just sellise elutee?
Seda elukutset pole ma endale kunagi teadlikult valinud. Olen lihtsalt alati teinud seda, mis mulle meeldib. Üle poole oma elust olen teinud bändi ja üle 15 aasta laulnud Tallinna Ülikooli meeskooris. Nüüd üle 10 aasta olen ka erinevates muusikalides kaasa teinud ning laulnud aastaid Starlight Cabaret's. Üks asi viib teiseni ja peaasi on see, et ma naudin neid kõiki erinevaid laulmise vorme. Bänd, meeskoor, muusikalid, kabaree – minu jaoks need täiendavad üksteist ja pakuvad ka vaheldust.

Ülikoolis oled vist hoopis tööõpetuse õpetajaks õppinud? Mida plaanid nende teadmistega peale hakata?
Kui vanaks saan ja enam ei taha laulmisega tegelda, siis lähen maale elama ja hakkan kohalikus koolis õpetajaks. Igal inimesel peab olema varuvariant. Iga asja tuleb nautida senikaua, kui see sulle endale rõõmu pakub. Ei ole mõtet aastaid peaga vastu seina joosta ja siis aru saada, et ehk ei olegi muusika enam minu jaoks. Laulan, kuni ma seda naudin, ning siis on mul uus väljakutse varrukast võtta.

Kuidas on sinu elu pärast näosaadet muutunud?
Elu on läinud tihedamaks, sest tuleb palju huvitavaid pakkumisi. Muidugi me elame Eestis ehk see tähendab, et endiselt keegi tänaval järele ei jookse ja kõik on väga viisakad. Kuid näosaate tagasiside on olnud väga positiivne ja soe.

Millest see tuleb, et juba teist korda võitis näosaate „uus nägu“ – keegi, kes oli rahva seas teistest osalejatest palju vähem tuntud?
Võib-olla rahvas oskab samastuda nende inimestega rohkem, kes on äsja nende endi seast tulnud. Inimesed näevad sinu pingutust ning see läheb neile korda.

Kui palju kirju ja joonistusi austajad saadavad ning mil määral on see pärast näosaates osalemist muutunud?
Kirju saadetakse ikka, joonistusi pigem vähe. Mulle võib alati joonistada. Aga pean ütlema, et kirjade arv on lausa mitmekordistunud.

Millist muusikat sulle endale meeldib kõige rohkem kuulata?
Kui nüüd aus olla, siis vabal ajal kuulan muusikat vähe. Suvel maal olles mängib taustaks alati raadio, aga üldiselt on mul väga mitmekesine muusikamaitse. Sigimist, sagimist ja tegutsemist on nii palju, et mulle meeldib vabal ajal vaikust kuulata.

Mis on sinu jaoks järgmine tähtis projekt, kus rahvas sind kuulda ja näha saab?
Järgmine minu enda jaoks suurim projekt on minu soolokava kontserdid märtsi alguses. Oleme Mikk Tammepõlluga palju lugusid teinud. Muusika on tema kirjutatud ja sõnad loome tihtipeale koos. Kasutame palju ka eesti luuletajate tekste. Veebruari alguses tuleb välja teine singel koos muusikavideoga. Püsige lainel – on, mida oodata.

Maailmas toimuvad suured muutused: britid on lahkumas Euroliidust, USA presidendiks valiti Trump, meilgi vahetus valitsus – kui palju sa selliste asjade peale mõtled?
Nii palju olen kursis, kui uudistest näen ja kuulen, kuid väga palju pead ei vaeva. Eks paljud asjad teevad murelikuks küll, kuid loodan siiski parimat ning usun, et ka uus valitsus annab endast parima, et meie elu mitte seisma ei jääks, vaid areneks, ja et ka tulevased põlved saaksid rahus Eestis elada. Maailma ja Eesti kõiki probleeme ei suuda mina ära lahendada, küll aga meeldib mulle neid aeg-ajalt mõtestada.

Mis on viimane väga hea film, mida sa nägid?
Viimane väga hästi lavastatud ja haarava sisuga film, mida nägin, oli „La La Land“. Väga meeldis just selline vana kooli Hollywoodi muusikafilmi stiil.
Ragnar Teeveer